Здравство у Србији: Касапи са скалпелом

Здравство у Србији: Касапи са скалпелом

Српски просветитељ Васа Пелагић написао је још у 19. веку медицинску енциклопедију Народни учитељ, у којој су описане све тада познате болести, и на који начин се лече. Углавном лековитим травама, а терапије за лечење болести знали су сви ученији људи. Према Пелагићевој терапији, излечени су и најтежи болесници, а данас, у српским болницама пацијенти умиру и од обичне прехладе! Кад би само наставили да лече по Пелагићевом народном учитељу, данашњи лекари би имали више успеха у раду, него што нас трују неиспитаним лековима, или убијају по налогу власти.

Одавно нам болнице личе на кланице. Доласком ДОС-а на власт, српском здравству уручено је неколико милијарди евра донација! Клинички центри, Институти и болнице у Србији су, за време четвороструког министровања Томице Милосављевића, опељешени. Олигарси из Демократске странке пљачкали су Клинички центар Србије, Институт за кардиоваскуларне болести Војводина, Клинички центар Војводине, све опште болнице и домове здравља, до ВМА.

Демократска странка је пре четири године опљачкала донацију јапанске владе у износу од 20 милиона евра, намењену реконструкцији зграде Клиничког центра Србије, и усмерила је на рачуне ДС-а. Због тог скандала Влада Јапана одбила је да изда агреман Томици Милосављевићу, који је желео да као амбасадор оде у Токио. ЕУ је у извештају своје Комисије саопштила да је српско здравство на првом месту по корупцији у Србији!

Служба за борбу против организованог криминала МУП-а Србије водила је истраге око корупције у здравству.

Полицијски службеници су саставили на десетине извештаја и кривичних пријава, које су остале у фијокама.

Нова министарка здравља др Славица Ђукић Дејановић, миљеница Бориса Тадића, коме је њен син, пустахија која живи у Лисабону, уручио прошле године плакету његове невладине организације, бесна што је нису послали за амбасадора у Лисабон, покушава да се освети грађанима и новој власти. Све њене одлуке су шизофрене и криминалне, а директно утичу на масовно умирање у Србији.

Њена распамећена одлука да се кажњавају новчано, одбијањем од зараде, лекари опште праксе ако пацијенте шаљу на специјалистичке прегледе, ускратила је грађанима уставно право на лечење. Треба убедити лекара опште праксе да сте болесни и да вас упути на ултразвук, на скенер и да не говоримо. Захваљујући министарству здравља, тендери око набавке стентова за срчане болести, за цитостатике и приоритетне лекове су срачунато спори, са циљем да умре што више грађана! На уградњу стентова чека се по три месеца, и велики број болесника не дочека њихову уградњу – умиру. А цена стента није већа од 30 евра!

Тренутно у Србији нема више од половине приоритетних лекова у државним апотекама! Министарка није забринута. Она сакупља маркиране ципеле, сатима је код фризера и отворено спопада своје многобројне телохранитеље, да је сексуално задовољавају, јер је нимфоманка.

Најављена борба против организованог криминала није дотакла оне који су опљачкали десетине милијарди из фондова намењених лечењу грађана Србије. Александар Вучић је лично спречио да се на челу најзначајнијих здравствених институција нађу часни и поштени људи, професори медицине, а десетина врхунских професора су и чланови СНС-а. Господин Вучић спроводи политику масовног умирања грађана у Србији, чији стратег је врхушка Демократске странке и министар у четири мандата Томица Милосављевић.

Несмањеном жестином настављена су испитивања лекова који немају употребну дозволу над српским пацијентима, без њиховог знања и сагласности! Лекари добијају лепе своте новца, а пацијенту масовно умиру. Неиспитани лекови се продају у апотекама, а лекари присиљавају пацијенте да их користе, водећи евиденцији о току лечење тих пацијената, за рачун страних фармацеутских кућа. Грађани Србије су бесплатни заморчићи страним фармацеутским компанијама.

Одлука Александра Вучића да за директора највиталније здравствене установе у Србији – Ургентног центра у Београду постави Златибора Лончара, лекарqа који је био активни сарадник Земунског клана, и који је за рачун ове мафијашке групе убијао њихове рањене жртве, шокирала је лекаре у Београду. Али, такав првокласни убица постављен је на право место. Може увек да одради посао за Вучића и његову клику.

Свакодневно се у Клиничком центру Србије (КЦС) дешавају ликвидације појединих људи блиских политичким или криминалним структурама у Србији. Радници КЦС су неми сведоци тога, јер се извршиоци у белим мантилима легитимишу као радници МУП-а, БИА,ВОА и других безбедносних структура! У КЦС је затворен политичко-криминални круг веза, и директори се смењују као марионете тих структура.

Наши инсајдери наводе случај смрти Дејана Милекића, који је био један од водећих припадника реда Малтешких Витезова у Србији. Као портпарол и високи функционер Покрета снага Србије учествовао је у кључним политичким догађајима пре 10 година, и био је човек од поверења Богољуба Карића. Тренутно се распетљава клупко око Карићевих оптужница, и власт на све начине покушава да сви ти случајеви везани за њега застаре, јер је много људи у то уплетено, а нарочито Млађан Динкић. Милекић је, практично, једини преостали сведок који није упрљан ниједном афером, за разлику од Бориса Стајковца и других лопова из Покрета снага Србије. Дејан је покушао да се заштити чланством у тајном друштву, али је дословно ликвидиран због сазнања која је имао, и која је поделио са својим братством.
Његова такозвана болест почела је боловима у пределу стомака. Јавио се у Клиничком центру Србије, где су га одмах усмерили на Прву хируршку клинику (много би било да и он умре у Ургентном центру!). Милекићу је утврђено постојање тумора у гуштерачи, па му је она извађена, али је после настављено са операцијама, јер су њега и породицу доктори убеђивали да је то рак, и да се шири, па да морају да му изваде желудац, једњак и све друге органе.
Радници у тој клиници се не сећају да је било ко на тај начин искасапљен, него се обично пошаље на зрачење или цитостатике, али код Милекића се упорно инсистирали да му се вади орган по орган! Он је убијен!

Позната је и чињеница да је штићеница старачког дома у Књажевцу, којој су извађене очи, инспектору локалне полицијске станице дала изјаву да је није уопште напала друга штићеница, како стоји у медицинској документацији, већ јој је медицинска сестра извадила очи! Убрзо после оваквог исказа усмрћена је у санитетском возилу, када је већ добро опорављена одвежена на рутински преглед. Инспектор је имао тежак разговор са претпостављенима и велико је питање на шта сада личи његов извештај.

Ово није једини пример таквих криминалних деловања у здравственим установама широм Србије, али сви који се таквим радњама баве добијају положаје у здравству, док сви који се против тога буне, без обзира на положај, звање и титулу, бивају моментално склоњени.

 

Милица Грабеж

Магазин Таблоид

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Рио Тинто се спрема да у наредних неколико недеља из Мелбурна у Србију испоручи пробну фабрику литијума

Рио Тинто се спрема да у наредних неколико недеља из Мелбурна у Србију испоручи пробну фабрику литијума

Рио Тинто се спрема да у наредних неколико недеља из Мелбурна испоручи у Србију пилот …

СТОРИ: Вучић, Сузана и Инстаграм

СТОРИ: Вучић, Сузана и Инстаграм

“Сузана, како се зове оно кад окачите на Инстаграм, шта радим с тим?” Па, окачи …

3 Коментара

  1. @srbijadanas в России тоже самое

  2. RT @srbijadanas: Здравство у Србији: Касапи са скалпелом – http://t.co/KnNzxjsWRh #Srbija

  3. RT @srbijadanas: Здравство у Србији: Касапи са скалпелом – http://t.co/KnNzxjsWRh #Srbija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *