Живеће Србија боље када теби Вучићу и твојој криминалној банди буде видела леђа!

0
(0)

„Годину дана након поплава успели смо да стабилизујемо земљу – јавне финансије у Србији и да покренемо економске реформе у земљи“ рекао је премијер Србије Александар Вучић.

Премијер је на отварању Београдских инвестиционих дана на којима су представници више од 300 инвеститора из више од 20 земаља, рекао да ће такав динамичан раст грађани Србије осетити кроз побољшање животног стандарда. Он је најавио да је пред земљом време динамичног раста „у коме морамо да убрзамо реформе још марљивије и вредније“.

– Када о томе говорим мислим на завршетак процеса приватизације пре свега, и склањање са џавне грбаче, грбаче народа свих оних компанија које смо 10-15 година држали на том месту да бисмо задржали политичке поене, да бисмо остали на власти – поручио је премијер.

Међу приоритете он је убројао реформе јавних предузећа, указујући да се зато воде тешки преговори са Железницом, ЕПС-ом, Сбијагасом и свим другим јавним предузећима, која су узимала огромне субвенције од државе, а нису донеле очекивани профит.

Трећа ствар са којом морамо да почнемо ових дана, према његовим речима, јесте унапређење система управљања, пре свега рада државне администрације.

 

– Иако смо мислили да ће то бити најболнији део, сматрам да ће најболнији бити завршетак приватизације, као и промена наших радних навика и односа према будућности, развоју предузетничког духа. То су ствари које ме данас највише брину – рекао је Вучић, који је од пословних људи на скупу затражио подршку да направимо од Србије здраву, пристојну и бољу земљу.

Велики број заинтересованих за инвестирање у Србију

Вучић је истакао да о резултатима рада Владе говори и то што је у овом тренутку дефицит републичког буџета 1,12 одсто БДП, а да ће због проблема са буџетима локалних самоуправа дефицит опште државе на крају 2015. бити између три и 3,5 одсто БДП.

Како је додао, то је требало да буде циљ на крају трогодишњег програма са ММФ, а постигнут је већ у првој години програма.

Вучић је рекао и да велики број присутних на Београдским инвестиционим данима говори о заинтересованости инвеститора и потенцијалу Србије те као изразито важне апострофирао развој предузетничног духа и улагање у мала и средња предузећа….

Он је најавио и унапређење система управљања и рада државне администрације.

– Иако смо мислили да ће то бити најболнији део, бојим се да ће за нас најболније бити ипак завршетак процеса приватизације – казао је Вучић

Он је затражио подршку свих, укључујући и чланове Владе уз истовремену промену наших радних навика и односа према будућности, како би се проблеми превазишли и како би Србија постала нормална земља.

– Људи морају да знају да када причамо о променама, ништа неће да падне с неба. Живећемо боље када будемо радили више – поручио је премијер.

Свако од нас, како је казао, да би живео боље мора да ради више, ефикасније – да буде успешнији.

– И тек када то будемо разумели онда ћемо постизати биље успехе – навео је.

Блиц

фото: Танјуг

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Браћа Вучић још нису отишла на полиграф због плантаже марихуане “Јовањица”

5 (6) Одбрана Предрага Колувије, већинског власника имања „Јовањица“ на коме је прошле године заплењена …

ДОKЛЕ ВИШЕ: Бахати министар Тончев сваке године части сина са МИЛИОН ЕВРА из буџета општине

4.8 (6) Одлукама Скупштине општине, издвајало се за спорт 120-170 милиона динара сваке године, од …

Један коментар

  1. Зашто да им видимо леђа, морају бити санкционисани за све што су радили ван свог јавног овлашчења. Очигледно да нико не разуме и нико не сваћа шта ја сво време говорим, подсећам Вас и учим све Вас који незнају да „Извршна власт Србије“ по Српском језику, то се зове „Влада Србије“, е та институција, „Извршна власт Србије=Влада Србије“ није нешто што постоји само за себе, већ само и искључиво по овлашчењу и ингеренције „Законодавне власти Србије“, по Српском језику „Скупштина Србије“. А та „Законодавна власт Србије=Скупштина Србије“ није нешто што постоји само за себе, већ само и искључиво по овлашењу и ингернеције свих јавних „ЗБОР-ова“ а извор свега тога је Месна Заједница. Све што ради Вучић и та комунистичка ергела, раде Ван својих овлашења јавних функција на које су сами себе поставили. Њихова моћ се огледа у Удруживању и самоорганизовању преко институције која се зове политичка партија а у суштини то је бандитска удржба. Бићу слободан да Вас подсетим на изреку коју је 10.08.1869 године изрекао Марк Енгелс, „КАКАВ ЗНАЧАЈ ИМА ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ДАН ДАНАС, НИКАКАВ, ТО ЈЕ БАНДА МАГАРАЦА КОЈА ЈЕ ИСКЉУЧИВА У СВОМ ПАРАЗИТСКОМ ИНТЕРЕСУ“. А ја ћу Вас да подсетим „ДА ИЗ НИШТА НЕЋЕ БИТИ НЕШТО“.Надам се да сте разумели и сватили да је време да дате нешто од себе, да уложите један део од себе за спас, живот и препород Србије. Како Ви, тако и ја, тако и сви наши суграђани да се Србија као феникс из пепела тргне и узлети животу по нашим избору, потребама и интересу. Ово је и позив да се Удружимо и самоорганизујемо да би све Узрочнике изоловали и санкционисали по Уставу за квислинчке радње и по Закону Србије за пљачку несагледиву и неизмерљиву које је произвеле нашу општу тоталну осиромашеност до тога да ће ове дугове иплаћивати покољења која још нису рођена, ако се буди и рађала. Толико од мене, а од Вас? За почетрак акције потребно ми је најмање 12 суграђана а волео бих да нас буде и преко сто, још сигурније би било кад би нас у старту били и преко 1.000. позз. ДРАГАНешковић e-mai.:[email protected]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend