Зорана Михајловић по налогу напредних економских убица почела да комада ЕПС!
фото: Индекс.рс

Зорана Михајловић по налогу напредних економских убица почела да комада ЕПС!

5
(3)

ОСНИВАЧКА права Електропривреде Србије над Оператером дистрибутивног система (ОДС) „ЕПС Дистрибуцијом“ пренета су од данас на Владу Србије.

– Нема бојазни да ће ЕПС и ОДС бити приватизовани –  истакла је Михајловићева. – Нико неће остати без посла, то су наша предузећа и наше злато које ћемо даље чувати и развијати. Визија Владе је да ЕПС буде регионално моћно предузеће, да се губици у дистрибутивној мрежи сведу на најмању могућу меру, а да грађани буду задовољни и количином и квалитетом испоручене енергије.

Она је истакла да ОДС сада може да крене у добијање лиценце коју од свог оснивања нема и додала да ће држава све учинити да ојача ЕПС и електродистрибутивну делатност.

Грчић је рекао да ће ЕПС наставити са улагањем у производне капацитете, посебно у обновљиве изворе енергије. Вршилац дужности директора „ЕПС Дистрибуције“ је оценио да ће ОДС кроз развој пружити већи квалитет услуга корисницима.

Новости.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

КО ЈЕ НИКОЛА СЕЛАКОВИЋ Вучићев човек за мешетарење у цркви, правосуђу и један од актера афере Савамала

КО ЈЕ НИКОЛА СЕЛАКОВИЋ Вучићев човек за мешетарење у цркви, правосуђу и један од актера афере Савамала

5 (2) Никола Селаковић, актуелни министар спољних послова у Влади Ане Брнабић, поново је у …

СНС ОПЕТ УДАРИО НА ПРИРОДНУ ПОРОДИЦУ: Деца ће у школама учити да треба да мењају пол!

СНС ОПЕТ УДАРИО НА ПРИРОДНУ ПОРОДИЦУ: Деца ће у школама учити да треба да мењају пол!

4.5 (15) У Заводу за унапређење образовања надлежног за одобрење уџбеника кажу да не виде …

2 Коментара

  1. ZOKA I ZOKINE INOVACIJE

    Ministarka Zorana Mihajlović zagrizla je kiselu i tvrdu jabuku, dali će joj izdrže zubi ovakav napor. Ona je najpre odlučila da skloni Bajatovića sa mesta direktora „Srbijagasa“ zbog plate od 2.385.244 dinara (20.288 evra), a njena oko 100.000 dinara, čini se da je malo popustila, sada pominje restrukturiranje “Srbijagasa” i EPS-a, a to su nedodirljive naše firme. Ovih dana okomila se na Danicu Drašković, član nadzornog odbora NIS-a, čija je mesečna plata 771.000 dinara (6.558 evra). Ko će koga pobediti? Bajatović ima podršku rusa i Dačića, Danica ima podršku rusa i Vuka Draškovića, a Zorana samo amere.. Leteće perje, to vidim. Zorana jednom je smenjena sa ministra energetike, neće valjda opet, onda bi pokazala da je neotesana i glupa, ponosna na sebe, a više zanosna od sebe. Jedino još se nije zamerila sa šefom i vođom, ima vremena, kada ona zglajzne ili uznapreduje dodatno ili šef ode dobrovoljno s funkcije.

  2. Moraćemo da napravimo još nekolio zatvora

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend