Европа

Арапски вуци су ушли међу фројлајн-овчице – Келн је показао шта ће даље бити

  • У Келну је под отвореним небом одигран комад „Вуци и овце“ у којем су вуци били млади мигранти, а овце – плаве немачке фројлајн. Јер, у Немачку је пуштено око милион туђих, дивљих вукова вреле крви и дата им је могућност да се крећу између оваца. Зато су они 1. јануара – загрејани алкохолом – показали своју праву природу, злу природу, криминалну похотљиву, могло би се рећи и „зверску“, уз ризик да увредим звери
  • Зашто ли се, Немци, чудите што они пружају шапе према вашим женама и што кидају на њима одећу? А шта сте очекивали? Код вас стигли они којима је најважнија њихова кожа, дезертери који су побегли од својих ратова, који су – уместо да бране своју земљу – дошли у ужирене туђе земље. Шта се зато друго од њих могло очекивати? А до вас су стигли млади, јаки, предузимљиви и агресивни дезертери
  • Спремајте се зато, Немци, за своје немачке погроме. Удараће на вас. У тој борби на живот или смрт или ћете се прекалити и нељудским напорима успети да истерате вукове из своје земље, или ће вас изгазити, а ваше жене пропустити кроз руке. То је страшна истина
Арапски вуци су ушли међу фројлајн-овчице - Келн је показао шта ће даље битиПише: Едуард ЛИМОНОВ
 

        НЕКО време сам се колебао какав наслов да дам овом свом тексту. Најближи сам био овима: „Келнски ужас за девојке“ и „Хоће ли немачка имати довољно затвора за све мигранте?!“.

        Размисливши, ипак сам се одлучио да у први план ставим реч „погром“ јер је довољно злослутна. А Немачка ће се са мигрантским погромима највероватније суочити.

        Потом сам, када сам готов текст поново прочитао, пожелео да ставим наслов „Вукови и овце“, али сам одустао.

        Дакле: нека остани „погроми“ пошто ка њима, на крају крајева, све иде.

        Суштина је у овоме:

        Око сто немачких жена нападале су у новогодишњој ноћи избеглице и мигранти на улицама Келна – око железничке станице и катедрале – на местима где се у то време традиционално окупљају у том немачком старинском граду.

        Немачки медији пишу: избеглице, млади људи, опкољавали су девојке, пристајали за њима, кидали са њих одећу и пљачкали их.

        Ово је онако типично немачко стерилно „препричавање“. Јер, већ се појавило неколико пријава полицији за силовање, све са не баш обичним „хватањем за полне органе“.

        Замислите како црнооки и тамнокожи мигранти распаљени алкохолом са плавих немачких фројлајн као вукови кидају одећу. А нигде около ни једног јединог старца снајперисте Вермахта са пушком (алузија на познати руски филм „Ворошиловски стрелац“ – оп-прев.).

        Полиција тврди да ништа није чула од грувања петарди и да од њиховог дима ништа није видела.

        „Зелена“ градоначелница Келна Хенријете Рекер, држећи се потпуно перверзне логике „зелених“, посаветовала је немачким женама (цитирам по Der Spigel): „Увек постоји могућност да се задржи одређено растојање које је веће од дужине испружене руке. А не треба ни по својој иницијативи тражити зближавање туђинцима са којима се немају поверљиви односи“.

        Још је градоначелница посаветовала: „Држите се у групама, не издвајајте се из групе чак ни кад сте празнично расположене“.

        Могу да замислим оно што се догодило у Келну.

        У свему што је довело до ужаса немачке фројлајн учествовало је, по речима очедиваца, око 1000 миграната. Они су опкољавали жртве и бацали се на њих.

        Све се издогађало усред зиме када немачке фројлајн нису обучене у провокативне шорцеве из којих „испадају“ задњице, већ у зимску одећу. Зато су, да би дошли до тела, морали да им кидају капуте, хаљине… Све у свему: у центру Келна је заиста владао ужас.

        Хенријете Рекер је зато – за оно што је изговорила – морала да одмах буде уклоњена са функције.

        Додуше, њу је већ осудио – само не у суду – министар правде Немачке Мас који је на свом твитеру написао: „Одговорност није на женама него на преступницима“.

        Одлично од министра, али градоначелница није смењена, насилници нису ни пронађени ни ухапшени.

Арапски вуци су ушли међу фројлајн-овчице - Келн је показао шта ће даље бити

        А полиција је у Келну била дужна чак и да пуца у мигранте који су се претворили у преступнике.

        „Растојање испружене руке? Сада ово више није моја земља…“ – написао је на твитеру корисникRiffmaster.

        У ћелији норвешког затора нервозно од једног до другог њеног зида хода Брејвик и мрмља: „А ја сам вам говорио… Ја сам вас упозоравао… Говорио сам вам, али ме нисте слушали, нисте схватили моју поруку. А лепо сам вам говорио…“

        У суштини, у Келну је под отвореним небом био одигран комад „Вуци и овце“ у којем су вуци били млади мигранти, а овце – плаве немачке фројлајн.

        Била је то злослутна илустрација за трагедију која је, изгледа, већ непоправљива.

        У Немачку је пуштено око милион туђих, дивљих вукова вреле крви и дата им је могућност да се крећу између оваца. Зато су они 1. јануара – загрејани алкохолом – показали своју праву природу, злу природу, криминалну похотљиву, могло би се рећи и „зверску“, уз ризик да увредим звери.

        Вукови су стигли у земљу у којој старчић трчи за тобом са криком негодовања ако си мимо корпе за отпатке бацио какав папирић.

        Зашто ли се, Немци, чудите што они пружају шапе према вашим женама и што кидају на њима одећу? А шта сте очекивали?

        Код вас стигли они којима је најважнија њихова кожа, дезертери који су побегли од својих ратова, који су – уместо да бране своју земљу – дошли у ужирене туђе земље. Шта се зато друго од њих могло очекивати?

        И хероји и жртве су остали у њиховим земљама. Њихови хероји су остали тамо јер желе да изврше подвиге за њено ослобађање. А жртве или су већ пале или су онемоћале толико да више никуда нису у стању ни да беже.

        А до вас су стигли млади, јаки, предузимљиви и агресивни дезертери.

        Спремајте се зато, Немци, за своје немачке погроме. Удараће на вас.

        У тој борби на живот или смрт или ћете се прекалити и нељудским напорима успети да истерате вукове из своје земље, или ће вас изгазити, а ваше жене пропустити кроз руке.

        То је страшна истина.

        У Келну се догодио тек први чин немачке националне трагедије.

        Стање вам је жалосно.

        Такво да ваши старци ваде своје ордење и пожутеле новине и плачу над старим фотографијама…

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Back to top button

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!