Србија

Ванредно стање се укида у четвртак

Др Кон је имао два услова. Један је да седам дана имамо испод 5 одсто, и све мање људи на респираторима -рекао је председник Србије Александар Вучић у емисији “Хит твит”. – Ми имамо једно и друго. Људима је ово ванредно стање тешко пало. То је био једини начин да сачувамо родитеље. неретко и оне млађе од мене. Зато је сада битно да што пре кренемо са нормалним животом. То ће бити следеће недеље. Сутра ћу донети предлог Влади. У четвртак би требало да немамо полицијски час.

Новости.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. Лудак се уживео у улогу Бога, ништа чудно, луднице су пуне таквих ликова. Чудно је само што у Србији ћуте психијатри, ћути Уставни суд, ћуте тужиоци, ћути Војска Србије. Докле?

  2. Зашто ама баш нигде данима нема конкретних инфо о мерама за сутра? Као да Ђурђевдан није ништа, имали смо мере за Васкрс, 1.мај, и 6.је раније означен као посебан ризик, шта је сад? Треба да идем у госте код 65+, и данима губим време трагајући за инфо може или не. Ни званичне вести, ни питања, коментари, ништа. Ништа, sherpovaću у знак протеста, јер не знам шта друго. Људи који славе такође немају инфо за госте, а велика је слава

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!