фото: Танјуг

Ванредно стање се укида у четвртак

4.3
(11)

Др Кон је имао два услова. Један је да седам дана имамо испод 5 одсто, и све мање људи на респираторима -рекао је председник Србије Александар Вучић у емисији „Хит твит“. – Ми имамо једно и друго. Људима је ово ванредно стање тешко пало. То је био једини начин да сачувамо родитеље. неретко и оне млађе од мене. Зато је сада битно да што пре кренемо са нормалним животом. То ће бити следеће недеље. Сутра ћу донети предлог Влади. У четвртак би требало да немамо полицијски час.

Новости.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Уставни суд одбија да испуни своју основну функцију и одбрани важећи устав

0 (0) Уставни суд још није образложио зашто је одбацио иницијативе за оцену уставности увођења …

Уставни суд одбацио иницијативе за оцену уставности проглашења ванредног стања

5 (1) Уставни суд је саопштио да је, у предметима оцене уставности и законитости општих …

2 Коментара

  1. Лудак се уживео у улогу Бога, ништа чудно, луднице су пуне таквих ликова. Чудно је само што у Србији ћуте психијатри, ћути Уставни суд, ћуте тужиоци, ћути Војска Србије. Докле?

  2. Ђурђевданка

    Зашто ама баш нигде данима нема конкретних инфо о мерама за сутра? Као да Ђурђевдан није ништа, имали смо мере за Васкрс, 1.мај, и 6.је раније означен као посебан ризик, шта је сад? Треба да идем у госте код 65+, и данима губим време трагајући за инфо може или не. Ни званичне вести, ни питања, коментари, ништа. Ништа, sherpovaću у знак протеста, јер не знам шта друго. Људи који славе такође немају инфо за госте, а велика је слава

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend