Бакић: Граде Београд на води у 20 метара дубоком живом блату

5
(1)

Градити мегаломанске објекте у 20 метара дубоком живом блату у оквиру „Београда на води“, показује незапамћену бахатост власти, изјавио је за Данас архитекта Драгољуб Бакић, члан Академије архитектуре Србије.

„Уместо да слушају струку, оним нам се ругају. Због тога се десило урушавање обалоутврде на коју смо упозоравали још пре три године. На овом пројекту се све ради погрешно од тренутка када је промењен генерални план“, рекао је Бакић.

Он је оценио да „су пожурили да праве променаду да би се хвалили, а тек онда праве доње две галерије. Уместо да су прво направили обалоутврду, како се то у целом свету ради, они су прво изградили стазу по којој ће шетати“, и додао да „сад он на њихову потпуну глупост треба да даје озбиљне коментаре“.

„За такав мегаломански пројекат прво је требало урадити инфраструктуру. Да би се ту сместило 25.000 људи у два милиона квадрата. Београд је претходно морао да има станицу за метро, два нова моста и уређен саобраћај. Све је урађено нестручно и некомпетентно“, рекао је Бакић за Данас.

Данас.рс, ФоНет

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ЧИСТ ПРОМАШАЈ! ”Београд на води” у губитку 11 милиона евра

0 (0) Заједничко предузеће српске Владе и компаније из Уједињених Арапских Емирата, Београд на води …

АЛ ЋЕ НЕКО ДА РОБИЈА! Вучићев криминални режим крије са иза два различита уговора за Београд на води

0 (0) Адвокат Урош Тешмановић каже за Курир да је најнеобичније што се овде не …

2 Коментара

  1. Gde si bio Bakiću, i svi ovi penzioneri i ostali dežurni lelemudi što pametuju o projektu, kad je onaj žuti paguljak, KRIMINALAC I BITANGA dragoslav šumarac uveo inženjerima robovlasništvo i godišnji reket u vidu „članarine“ ??? Nema te u kombinaciji pa sad laješ … Ni ti, ni ostali „stručnjaci“ NISTE REKLI REČ PROTIV PLjAČKANjA INŽENjERA NITI STE SE POBUNILI PROTIV PRIVATNOG, ŽUTOG, MAFIJAŠKOG PREDUZEĆA KOJE PROTEŽIRA USTAŠOIDNE IZDAVAČE TEHNIČKIH KNjIGA I TURUZAM U PEDERSKOJ ZEMLjI U KOJOJ SU UBIJALI DECU NA ODSLUŽENjUVOJNOG ROKA !!!

  2. Академик Бакић каже да се гради “Београд (у)на води” у 20 метара дубоком живом блату. Поштовани Бакићу, то није ништа, да ли видите да наше власти осушише све око себе: пензије, плате, стандард, већа смо беда него Мозамбик и Зимбабве, они ће осушити и пресушити и живо блато, које Ви помињете.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend