ДЕМОЛИРАЛИ МУ ЛОКАЛЕ Мета сукоба код Бетон хале Аца Босанац, ортак Стефановића
фото: Instagram/aleksandar_kk

ДЕМОЛИРАЛИ МУ ЛОКАЛЕ Мета сукоба код Бетон хале Аца Босанац, ортак Стефановића

Након јучерашње прославе титуле ФК Црвена звезда избила је туча у Бетон хали, а према писању медија страдали су ресторани „Лафајет“ и „Темперамент“. Менаџер тих угоститељских објеката Александар Кајмаковић у фебруару је, према писању Блица, у Управи криминалистичке полиције наводно рекао да је један од власника „Темперамента“ министар Небојша Стефановић, који је то убрзо демантовао.

Тужилаштво је саопштило да је приведено 109 особа, а да је 10 задржано. Поједини медији су јавили да је дошло до сукоба са обезбеђењем локала које су чинили Партизанови навијачи, али су затим јавили и да ти навијачи имају полицијске легитимације па су их навијачи Звезде још вишпе тукли кад су чули да су полицајци.

Углавном, кафићи су демолирани потпуно, инвентар поломљен, а уплашени гости су бежали и крили се чак у кухињи ресторана.

Блиц је раније писао да је познати београдски угоститељ Кајмаковић, звани Аца Босанац, у фебруару хапшен пред камерама такјо што је оборен на под са лисицама, па пуштен истог дана, а да је Управи криминалистичке полиције тада испричао наводно све што зна о криминалним активностима Вељка Беливука, да је говорио о својим везама са бившим председником ФСС Славишом Кокезом и да је рекао, како су пренели извори Блица, да је „на предлог Кокезе с њим и Небојшом Стефановићем, тадашњим министром полиције, отворио ресторан „Темперамент“ у Бетон хали“.

Кајмаковић је, како је писао Блиц, тврдио у УКП да га је Стефановић наводно тада „упутио на Александра Папића као контакт особу и представио му га као свог ‘човека од поверења’“. Договор је био да приходи од ресторана иду „50 одсто Стефановићу и Папићу“, а по 25 одсто њему (Кајмаковићу) и Кокези, рекао је Кајмаковић, а пренео Блиц, позивајући се на своје изворе.

Он је, према писању Блица, тада рекао и да је распоредио послове обезбеђења својих локала, а да је екипа Вељка Беливука држала „Лафајет“, „Темперамент“ и „Казину“, да су га уверавали да је „мирно само тамо где они чувају“ и стално га питали кад ће им дати да раде и остале локале. Иначе, он је, како је рекао, другим двема екипама распоредио „Три шешира“ „Златни бокал“ и „Бутик 3“. Кајмаковић је, иначе, према писању Блица, „сувласник, директор и менаџер“ тих угоститељских објеката.

Иначе, Стефановић, Папић и естрадни текстописац Дамир Хандановић (прима плату из буџета као функционер у Граду Београду) су сликани на тајном састанку у „Темпераменту“.

Наводе Кајмаковића демантовао је министар Стефановић. У саопштењу је тада нагласио да је спреман да онима који су изнели те наводе, када докажу своје лажи, препише цео свој наводни удео у „Темпераменту“. „Згрожен сам апсолутним измишљотинама које су објављене и то о нечему што је лако проверљива информација. Јасно је да у Србији свако може да каже шта год му падне на памет, али зарад истине желим да истакнем да је реч о патетичној лажи и да није било тешко проверити да се ради о неистинама, које пласирају извори из појединих кругова. И то кругова са позамашним имовинама и некретнинама, а који су упорни у изношењу својих инсинуација зарад покушаја моје политичке дискредитације“, рекао је Стефановић.

Кајмаковић је, како је навео тада Блиц, у УКП говорио и о „пријатељским виђањима“ са Дијаном Хркаловић, док је била државна секртарка у МУП-у, као и да јој се наводно жалио на Дарка Елеза, осуђиваног босанског криминалца који се доводи у везу са Беливуком, а који му је правио проблеме и претио у „Бутику 3“. Касније се, наводно, Елез више није појављивао у његовим локалима, пренео је у фебруару Блиц.

Н1

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Како је познати трговац електричном енергијом ојадио ЕМС и буџет Србије за 5 милиона евра?!

Како је познати трговац електричном енергијом ојадио ЕМС и буџет Србије за 5 милиона евра?!

У протеклих неколико месеци један познати трговац електричном енергијом буквално је ојадио ЕМС за око …

Ви из ЕУ већ деценијама политички подржавате шефове мафија са Хелма који вам ЕУ заузврат пуне са мигрантима, кокаином и хероином!

Ви из ЕУ већ деценијама политички подржавате шефове мафија са Хелма који вам ЕУ заузврат пуне са мигрантима, кокаином и хероином!

Вучић и Ђукановић су се узајамно подржавали, што је резултирало заједничким пријатељствима са контроверзним људима …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *