Град нанео огромне штете

Град нанео огромне штете

Нови Сад – У јаком невремену, праћеном градом, у Јужнобачком округу највише је страдало село Деспотово, али су последице леда видљиве и у Бачкој Паланци и околним местима, а град је ојадио Кулу, Руски Крстур и насеље Кулпин код Новог Сада, преноси Танјуг.

Процена укупне причињене штете очекује се у наредним данима. Извештачи РТВ Војводине јавили су, према незваничним информацијама, да су тимови противградне одбране дејствовали у суботу после подне у целом округу, али је, како се наводи, због недовољног броја испаљених ракета на неким местима ефекат изостао.

На територији Бачке Паланке под водом је остао велики део њива, у Кулпину је град достизао величину голубијег јајета, док је у неким деловима атара био и знатно крупнији, а ветар је ломио гране и чупао дрвеће, док је у Кули град падао у два таласа, наносећи огромне штене усевима.

Невреме није заобишло ни Руски Крстур где је град на усевима начинио већу штету и од оне која је нанета њивама у кулском атару, тако да је са изузетком Врбаса скоро цео Јужнобачки округ био на мети невремена које паори одавно не памте.

 

Политика

фото: Танјуг

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Јак град разорио општину Књажевац, велико невреме и у Чачку (видео)

Јак град разорио општину Књажевац, велико невреме и у Чачку (видео)

Олујно невреме праћено јаким градом погодило је шире подручје насеља Калне у општини Књажевац. Према …

АЛ СТЕ ОПРАВИЛИ ПРОТИВГРАДНУ! Невреме се сручило на Чачак, штета велика (видео)

АЛ СТЕ ОПРАВИЛИ ПРОТИВГРАДНУ! Невреме се сручило на Чачак, штета велика (видео)

Јако невреме праћено ветром и градом захватило је Чачак око 16 часова, а последице удара …

Један коментар

  1. Naravno da se ovo desava kada protivgradnih raketa nema dovoljno! Nije iskljuceno ni delovanje Harpa kada se zna da vise od decenije Amerikanci izigravaju Boga. unistavaju i svoje gradjane a sto nebi i druge. Sve u cilju smanjivanja broja stanovnistva na Zemlji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *