Исповест Снежане Дивац Лукиној маћехи: „Лука ми се три пута јављао у сновима“

Исповест Снежане Дивац Лукиној маћехи: „Лука ми се три пута јављао у сновима“

0
(0)

Београд – Четири месеца након погибије Луке Јовановића (21), с којим, како је тврдила, нема никакве везе, Снежана Дивац је посетила његову породицу.

Након што је Бојан Јовановић, отац несрећног младића, прексиноћ у емисији “Живот прича”, коју води Татјана Војтеховски на ТВ „Прва“, поделио с јавношћу информацију да је супруга Влада Дивца желела да разговара са њим, више детаља о тој посети за „Блиц“ је испричала његова супруга Сања. Она је наиме, била та која се срела са Снежаном Дивац, која је преко заједничке познанице тражила сусрет.

„Било је то средином новембра, четири месеца након Лукине смрти. Заједничка познаница ме је обавестила да Снежана Дивац жели да нешто пренесе Лукином оцу. Тих дана Бојан је био психички лоше, па сам рекла да се Снежана мени јави да се Бојан не би додатно узнемиравао. Убрзо ме је позвала и најавила долазак у салон“, тврди Сања Јовановић.

Позив за сусрет је, како каже, одмах прихватила како би чула шта то жена за коју су поједини медији спекулисали да је власница несталог “кантримена” којим је управљао Марко Милићев жели да пренесе Лукином оцу.

„Нисам хтела да будем заслепљена нагађањима, напросто, желела сам да је чујем. С врата ми се обратила речима: “Мислила сам да ће овај сусрет бити лакши”“, наставља причу Јовановићева.

Пошто је изјавила саучешће, Дивчева је почела да говори о својим учесталим сновима.

„Казала ми је да је Луку сањала три пута. Последњи пут Лука јој се обратио речима: “Ја сам био спреман за горе, али се бринем за свог оца. Поручи му да за живота направи игру коју смо заједно играли у мом детињству.” То је уједно и била порука коју је желела да пренесе Бојану“, казала је Сања, маћеха покојног Луке.

У даљем разговору Дивчева је казала да ће тражити одштету од медија који су је довели у везу са трагедијом на Бранковом мосту, а да ће од добијеног новца основати фонд у сећање на Луку.

„Отворено сам јој рекла да не могу ништа да тврдим без доказа, али да много тога указује на то да она има неке везе са нашом трагедијом. Превише је случајности. Изостао је конкретан одговор, а пре него што је отишла, дала ми је књигу “Пропутовање душе”, коју је желела да поклони Бојану“, завршава она.

Демантовала оптужбе

Снежана Дивац је у августу прошле године негирала наводе таблоида да је она мистериозни возач “кантримена” за којим се тада и даље трагало. Она је најавила тужбе против свих медија који су њу довели у везу са погибијом Луке Јовановића.

„Ти текстови су удар и на све оне који су били и који ће бити јавно оптужени лажним информацијама, као и на све грађане који своје мишљење граде на основу неистинитих података пласираних у медијима“, казала је тада Дивчева.

Бојан: Чекаћу истину

Бојан Јовановић потврдио је за “Блиц” да је преко познаника из разних институција добијао поруке да ће за неколико година сазнати све о “кантримену”.

„Не знам ни шта значи то “за неколико година”. Није ми речено ништа осим да ћу сазнати ако ме и тад буде интересовало“, рекао је Јовановић.

Иван Милићевић, Блиц

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

АФЕРА "КАНТРИМЕН": Не види се тренутак несреће, али се види како возило креће ка мосту

АФЕРА „КАНТРИМЕН“: Не види се тренутак несреће, али се види како возило креће ка мосту

0 (0) БЕОГРАД – Суђење Марку Милићеву (34), возачу „кантримена“ који је оптужен да је …

Афера „кантримен“ - сведоци се слабо сећају удеса

Афера „кантримен“ – сведоци се слабо сећају удеса

0 (0) Судење Марку Милићеву (34), возачу „кантримена“ који је оптужен да је својим возилом …

Један коментар

  1. Neces ti imati mira ,nikad dok ne priznas,sanjaces ti njega jos!

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend