Једини воз Драшковићу о којем ти треба да размишљаш је онај који ће те вратити тамо одакле си дошао!

Једини воз Драшковићу о којем ти треба да размишљаш је онај који ће те вратити тамо одакле си дошао!

0
(0)

Београд — За Србију је сваки воз погрешан сем оног који води ка демократској Европи и Западу, поручио председник Српског покрета обнове Вук Драшковић.

Он је у Видовданској поруци присталицама и члановима странке, достављеној медијима, навео да кад уђеш у погрешан воз, и свака успутна станица је погрешна, те да се ниједно непријатељство међу људима, народима и држава не гаси се наставком непријатељства.
„У Европи, којој тежимо, нико нам не може бити ни ближи ни пречи од народа са којима смо скоро цео двадесети век живели у истој државној кући“, навео је Драшковић, те додао:

„На Косову нам је историјско памћење, по Метохији су нам цркве и манастири. Обавезни смо да се изборимо за останак и снажење српског народа на тој земљи. То можемо и морамо само у споразумевању и пријатељству са већинским албанским народом“.

Ми, истиче Драшковић, не славимо Видовдан као слом Србије и наше војске 1389. године на Косову пољу и додаје да је народ српски вековима дуговао због тог пораза.

Бета

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Укида се воз Београд - Скопље – Солун?

Укида се воз Београд – Скопље – Солун?

0 (0) Од 1. октобра ове године најављено је укидање међународне путничке железничке линије Београд …

Путнике за Бар возе аутобусом

Путнике за Бар возе аутобусом

0 (0) ЗБОГ радова на прузи у Реснику доћи ће до измене саобраћаја возова на …

3 Коментара

  1. Које присталице он помиње??Па осим њега и његовог мужа Данице Српски покрет обмане нема ни чланова ни присталица.Тамо се офарбана педерчино
    –кончито вурст врати тим возом на свој камењар и тамо серендај о користи зликовачке еу и нато.Са собом поведи купи 3 карте у 1 правцу за себе свог мужа Даницу и свог кума Вјекослава.

  2. nije mi asno zašto si ti iz onog hercegovčkog krša, ušao u voz koji te odveo u srbiju. tebe treba iz svakog voza izbaciti. zašto? zato što si ti jedna velika štetočina. ma ti si golo ništa, dno dna. niko te ne uvažava i sve jedno te isto o tebi kažu loš čovjek. a dobro si se nakrao od srpskog naroda i ti i ta tvoja baba daničetina

  3. Ђубре, обмануо си и цео Српски народ! МРЗИМО ТЕ СВИ, СВИ, СВИ!!!!

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend