Насловна / Србија / Хроника / Јовановић: Паљење моје куће наредио председник општине Гроцка
Јовановић: Паљење моје куће наредио председник општине Гроцка 1

Јовановић: Паљење моје куће наредио председник општине Гроцка

Чврсто стојим иза тога да је председник општине Гроцка Драгољуб Симоновић наредбодавац напада на мене, јер мушкарца који је осумњичен да је организовао паљење моје куће и покушао да ме убије не познајем и нема никакав мотив за то, тврди новинар портала Жиг инфо, Милан Јовановић, преноси данашњи „Блиц“.

Јовановићу, који је пензионисани полицајац, у ноћи између 11. и 12. децембра запаљена је кућа, а десетак дана после тога полиција је идентификовала и ухапсила Александра Маринковића (25) и Бојану Цветковић Шијачки (37), док је Игор Новаковић осумњичен да је налогодавац.

Јовановић понавља да никога од њих не познаје лично, па нико од њих није ни имао разлог да покуша да га убије, већ су то урадили по нечијем налогу, пише „Блиц“.

Он је, међутим, како се наводи, сазнао да су и Новаковић и Цветковићева повезани са председником општине Гроцка. Новаковић, који је осумњичен да је налогодавац, ради у обезбеђењу првог човека општине док је Цветковићева певала на свадби Симоновићевог сина, што говори да су приватно били повезани.

– Надам се да ће се све утврдити јер истрага још траје. Полицајци су ми обећали да ће урадити све да реше покушај убиства. На тужилаштву су даљи кораци и верујем да ће повезати Симоновића са паљењем моје куће. Против њега сам већ подносио кривичне пријаве после претњи које ми је упутио, али и организовања групе која је требало да ме убије, а све због текстова о његовим малверзацијама који нису били чаршијске приче, већ документовани – каже Јовановић.

Вестионлине, Танјуг

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Галеника након приватизације – губитак у пословању, смањена производња, нови отпис дугова 11

Галеника након приватизације – губитак у пословању, смањена производња, нови отпис дугова

У првој години пословања са новим власником, Галеника је остварила губитак од 10,3 милиона евра, …

Мило Ђукановић на једном швајцарском банковном рачуну има преко милијарду евра! 12

Мило Ђукановић на једном швајцарском банковном рачуну има преко милијарду евра!

Стигла ми је још једна пријетња у низу, ко зна већ која по реду. Породица …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *