Како Андреј Вучић пере милионе преко продаја камера за надзор

У Инбоx нам је стигло још једно писмо читаоца, који говори о мутним радњама везаним са уградњом безбедносних камера.

Текст преносимо у целости:

Све чешће општине по Србији купују опрему марке http://dahuasrbija.com/ фирме која је у власништву Андреја Вучића. На десетине градова купило је овај систем, али су врло ретки градови где овај систем ради и који је повезан заиста са полицијом.

Прва ствар која је битна, то је да за набавку овог система не постоје тендери који су обавезни по закону, вец се искључиво набављају од поменуте фирме, и то се сматра као нешто најнормалније.

Друга битна ствар, на овај начин поменута фирма зарађује милионе евра, преко својих СНС кадрова у читавој Србији.

Шаљемо вам слике из Аранђеловца који је био један од првих градова у којем је ова „опрема постављена“ али где наравно никад није прорпадила. Председник општине Бојан Радовић на овај начин оштетио је буџет града за више десетина хиљада евра и на следећем линку причао је шта ће све урадити, али од тога наравно није испуњено ништа, а градској полицијској станици наравно да не постоји соба за „мониторинг“.
RTVSumadija.com

Камере стоје већ пар година, а сада су већ како то бива у Србији, поломљене и покварене, а фирма Андреја Вучића је зарадила милионе. То је још један рудник злата попут wин wина и осталих фирми преко којих се општинама продаје компјутерска опрема.

Иначе ове камере се плаћају десетинама хиљада евра, и ретко има који град да их није купио, и постављају се свуда, просто се измишљају места, како би их се што више продало.

Исти случај је и у Обреновцу (клик) као и у Аранђеловцу и у многим другим градовима.

Иначе Бојан Радовић сутра треба да буде реизабран за председника општине, па му овим путем честитамо како је уништио Аранђеловац и покрао новац из буџета.

Герила.рс

Актуелно

Мафијашка кума командовала специјалном операцијом утеривања страха и наредила хапшење опозиционих активиста у Лучанима

Председник Народне странке Вук Јеремић је гостујући на ТВ Наша истакао да се протестује против …

Србија, држава заробљена у организованом криминалу и корупцији

Европска комисија констатује да земље западног Балкана „показују јасне елементе „заробљених држава“, укључујући везе са …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons