Насловна / Србија / Хроника / Конобар који је школу једва завршио са двојкама води продају ПКБ-а
Конобар који је школу једва завршио са двојкама води продају ПКБ-а 1

Конобар који је школу једва завршио са двојкама води продају ПКБ-а

Продају највећег пољопривредног комбината у овом делу Европе води веровали или не Драган Стевановић звани Боске који високи функционер СНС и близак сарадник Александра Вучића. Упућени тврде да је Боске основну и средњу школу једва завршио са двојкама и тројкама и да је до уласка у СНС радио као конобар када као какав прави генијалац за пет дана полаже 10 испита на Вишој школи за менаџмент и пословне секретаре у Сремским Карловцима и тако постаје државни секретар у Министарству привреде.

Данас тај исти Драган Стевановић звани Боске руководи продајом највећег пољопривредног комбината у овом делу Европе. Реч је наравно о ПКБ-у где напредњачка лоповска банда у просеку један хектар најквалитетнијег пољопривредног земљишта продаје за тричавих 16 евра. Да, добро сте чули. хекатр најквалитетнијег пљоопривредног земљишта за 16 евра.

Шта још треба да се деси у Србији да народ схвати да земљом под плаштом политичке организације руководи организована криминална група којој јој је на врху Александар Вучић док је његоб рођени брат Андреј Вучић задужен за оперативне послове тог криминалног картела.

Србија данас

фото: ФоНет

 

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Риђи, воде истрагу и како ствари стоје спреми резервни пар гаћа и четкицу за зубе! 11

Риђи, воде истрагу и како ствари стоје спреми резервни пар гаћа и четкицу за зубе!

Полицијска управа за град Београд (ПУ) оценила је као „апсолутно нетачне“ наводе председника Странке слободе …

Нагон за пљачком свега што им падне под руку не напуста Вучићеве: Мед на прстима, секира за вратом 12

Нагон за пљачком свега што им падне под руку не напуста Вучићеве: Мед на прстима, секира за вратом

Два плус два нису три, него четири. Вода није сува, него мокра. Александар Вучић није …

5 Коментара

  1. ko zna punit sefu dzep i zadnjicu ne mora imati peticu. — a kad bude izgustiran bice prodan makronu za jelisejsku devojcicu.

  2. Meni facialno izgleda desetostruko inteligentnije od mnogih koji su završili školu sa 5-icama . Ne kažem da je u redu to što radi i da sam Vučićev bot, samo verujem da ima veći IQ od većine mediokrioteta i poluintelektualaca iako je završio sa 2-ma .

  3. Zašto vrhunski naprednjaci da gube vreme u školi? Za to vreme, koje bi provodili u školi, oni unište privredu i kadrove u svom okruženju. Doktori plagijatori u državi vode najvažnije poslove, Mali i Stefanović ministri, Jorgobanka guvernerka, vozač u NB sada je ministar, keramičar Gašić, je visoko kotiran bezbednjak, pečenjar Grčić vodi EPS, konobar Dragan Stevanović Boske vodi PKB, gospodin Vooline poltron i klimoglavac, bez dana provedenog u armiji, ministar drma vojskom, avionima i tenkovima. Tu im fali i Toma diploma, a svi su pod kišobranom vođe. Sa ovima zemlja procvetaće kao žalosna vrba.

  4. Prodaja PKB – a je ravna izdaji zemlje.Na kraju cemo zavisiti od tuđe hrane.Pkb je hranio celu zemlju nekada a mogao bi i danas.Ovo bi pitanje trebalo na referendum..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *