ПОЛИГРАФ?! За тебе и екипу правимо Supermax КАВЕЗ на Копаонику (капацитета 2.000 комада), да уживате у ваздуху!

ПОЛИГРАФ?! За тебе и екипу правимо Supermax КАВЕЗ на Копаонику (капацитета 2.000 комада), да уживате у ваздуху!

Срамота ме како је ова земља пљачкана и разарана и до које мере, а данас откривамо размере те пљачке, рекао је Вучић уз констатацију да је важно што су институције покренуле питање рачуна лидера Странке слободе и правде Драгана Ђиласа.
“Сада сазнајемо много више, имате, не два, него 50 рачна у преко 17 земаља. Нису приватни рачуни, али то су ваше фирме. Разлика је између тога ко је тобоже власник, а ко прави.. Тако су играли игре”, рекао је Вучић уз констатацију да је рачуне Драгана Ђиласа он поменуо јавно и поводом његових држање “придика на најглупље могуће теме.

Сада је, каже, свима све јасно, додајући да то све носи и политичке, али и неке друге последице.

“Ништа нисмо скривали”, рекао је Вучић.

Kако каже, његови опоненти су прво рекли да се Маурицијус појавио због Јовањице, случаја који је, каже, почео још пре годину и четири месеца.

“И после кажете да ми нешто кријемо, а ви сте већ изгубили прве судске поступке. Ја сам спреман да идем на полиграф, ви дођите да постављате питање. Толико ми је савест чиста, немам везе ни са чим”, истакао је председник.

На питање шта говори полиграф, на чему често инсистира, Вучић је одговорио да полиграф много говори, пре свега у моралном смислу.

“Ја сам спреман и око Јовањице, и око убиства Оливера Ивановића, и адвоката Владимира Цвијана. А, вас питају за обичне ствари. Да ли је могуће да ја увек хоћу, а они за једноставна питања, неће никад на полиграф”, упитао је Вучић.

Полиграф каже, показује да ли је неко спреман или није, да ли неко говори истину или не, а после тога, свакако, долази суштина – судски поступци и суд народа.

“Што се плашите полиграфа? Сваки лажов ће донети исту одлуку – живот дајем, изјаву за полиграф не дајем…”, констатовао је Вучић.

На констатацију да грађани вероватно помисле да таквих има и сада, блиских овој власти, Вучић је рекао да нема никога тако близу, али да има оних који су много “мањи”, што не значи да он о њима мисли да су бољи и моралнији.

“Али, кренули су да се воде различити поступци, хапсе се председници општина више него икада раније”, додао је Вучић.

Танјуг

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

„Док се Албанци уједињују, у Србији се ствара атмосфера грађанског рата“

„Док се Албанци уједињују, у Србији се ствара атмосфера грађанског рата“

Државни врх Србије мора под хитно да реагује на поруке Едија Раме из Елбасана који …

Од поглавника Вучића за британску круну! Србија плаћа Премијер лигу 600 милиона фунти?!

Од поглавника Вучића за британску круну! Србија плаћа Премијер лигу 600 милиона фунти?!

Чак и Британцима је јасно да је 600 милиона евра СУЛУДА цифра коју у светској …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *