Насловна / Србија / ПОНИЖЕЊЕ! 10.000 СНС ботова сатима чекали на киши па најурени кући

ПОНИЖЕЊЕ! 10.000 СНС ботова сатима чекали на киши па најурени кући

Јуче је у Краљеву СНС одржала свој 10. рођендан и велики јубилеј. Вучић је упркос недељи и нерадном дану некако успео да окупи цео државни врх и медије на једном месту.

На скупу је било и доста људи који сигурно нису сви били из Краљева. А одакле и како су се они ту створили?

Па да почнемо редом. С обзиром да имамо детаљне информације из врха странке све ће вам бити јасно.

Сви координатори СНС-а у градовима до Краљева али и у централама у Новом Саду и Београду, добили су наредбу да у атубоусе које је странка платила, поведу што је више људи могуће. Сваки локални СНС шериф је у обавези да запише колико је људи довео на митинг. Сходно бројчаном стању, централа СНС у Београду ће видети који се координатор и локални шериф највише помучио па ће га сходно томе наградити.

Људи који су потрпани у аутобусе нису никакви плаћени ботови. Неће они добити ни динара за то. Једино што добију јесте сендвич и флашица воде у аутобусу. Не зна се додуше ко и одакле је донео те сендвиче. Када се људи вуку на митинге паре добијају само они који морају тај дан да напусте радно место да би поздравили Вучића. Они рецимо тај дан не раде али им дневница иде као да су радили. Остали људи не добијају ништа.

Тако је и данас буквално стотине аутобуса широм Србије дошло у Краљево. Иначе једна од главних политичарки која је организовала овај скуп јесте Марија Обрадовић.

Ко плаћа гориво тим аутобусима, силне сендвиче и воду није познато. На њихову жалост преко 10,000 људи није ни могло да уђе вечерас у салу па су киснули сатима напољу. Све док митинг није завршен а онда би им координатори рекли да су помогли странци и да је време да се врате назад.

Дневни Журнал

Актуелно

Заустављени радови на изградњи МХЕ у Штрпцу док се не провери документација

Радови на изградњи мини-хидроелектране на месту Обе реке биће заустављени док се не провери сва …

Вучић и СНС директно одговорни за пребијање Срба у Штрпцу

Српски народ у Штрпцу већ неколико месеци мирно протестује у намери да спречи покушај изградње …

8 Коментара

 1. Komendija prikladna ovom bahatom sizofrenicaru koji je potpuno izgubio kontakt sa realnosu, ako ga je i imao, potpuno. Ne vidi da se kola sve brze kotrljaju niz brdo, idemoooo …

  • То су будале као и ови што воде државу. Него треба народ да устане па да злотвор прође као Чаушеску. А ова багра која долази аутобусима, то све полуписмени идиоти без свог карактера и живота. Њих треба све истерати из јавних предузећа на улицу када се отера овај злотвор.

 2. A ove seronje je trebalo da ostave celu noc da kisnu, da pokazu svoju bezgranicnu ljubav pederima.

 3. Ove majmune trebali su cele noci da ostave da kisnu i pesice da se vrate u svoje gradove,stoka sta reci.

 4. А мајмун седи за воланом државе и вози док му олош кличе: вози Мишко.

 5. IZ JEDNE U DRUGU DEPRESIJU!

  Čestitke radikalskih naprednjaka povodom deset godišnjice postojanja na političkoj sceni. Za to vreme pale su neverovatni hvalospevi i bajkolaži. Da se u Srbiji deset puta bolje živi je diskutabilno, ako to važi za njihovu vlastelu, a to su oni koji sto puta bolje žive. Za njih to važi: vredelo je boriti se uspešno za Srbiju. Oni se zahvaljuju najviše penzionerima za svoj uspeh. Njihovom vođi postoji jedina krava muzara, a to su svakako penzioneri. Ta vođina snaga, u liku i dela penzionera, živi deset puta gore no pre njega. Muze im penziju, inflacija i troškovi života narasli više od 20%, a on je nepomuzeni deo penzija podigao za 7,5%. To je taj neverovatni napredak u životu i standardu njihove krave muzare-penzionera. Aplauz molim!

 6. Зар треба рећи колика је срамота НЕОТИЋИ у ШУМАРИЦЕ у Крагујевцу !!!! БЛАМ ДО БОЛА !!!

 7. 10 000 ovaca….neka narod je stoka i neka sisaju ovce dokle god ih ima……….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *