Александар Вучић и Милан Радоичић

СНП НАШИ: Шеф политичког крила мафије je Александар Вучић!

СНП “Наши” већ месецима тврди да се криминална група са Косова и Метохије на челу са Звонком Веселиновићем и Миланом Радоичићем налази под директном контролом Александра Вучића.

О томе најбоље сведочи да се доказани криминалац од којег Срби на Косову више страхују него од Тачија и Харадинаја обраћа јавности писмом и то на државној телевизији РТС.

Коме је толико битан Милан Радоичић да има то право да се његове лажи читају на државној телевизији и у којима нам објашњава да он није убио Оливера Ивановића, а Приштина жели да га уклони зато што знају да је са његовим пријатељима и браћом један од ретких који је спреман да им се супротстави у њиховој намери да згазе и освоје север Косова и Метохије и покоре српски народ.

СНП “Наши” поставља питање ко су та “браћа и пријатељи” Милана Радоичића који се “супротстављају” Приштини?

Александре Вучићу можете ли нам одговорити да то нису којим случајем криминалци и нарко дилери са Косова и Метохије са којима ТИ сарађујеш и преко којих уцењујеш и малтретираш Србе како би гласали на лажним шиптарским изборима за “Српску листу” и за СНС?

Да ли су то “браћа и пријатељи” који пале аутомобиле твојим политичким противницима као и просторије покрета Отаџбина који се противе твојој издаји?

Да ли су то “браћа и пријатељи” који бацају бомбе на куће свима који им стану на пут, који се баве криминалном, шверцом дроге и који сарађују са шиптарском мафијом и политичарима?

СНП “Наши” тврди да су то баш та браћа и пријатељи, а да си ти Александре Вучићу њихов шеф и да си за сва дешавања на Косову и Метохији лично ти одговоран.

Милану Радоичићу је место у затвору, баш као и Звонку Веселиновићу нарко дилеру који ти ради путеве, Александре Вучићу.

Неће проћи још много времена, када ћеш и ти и читава твоја криминална дружина бити у затвору због велеиздаје и криминала.

Александре Вучићу.

Информативна служба
СНП “Наши”

Актуелно

Друмски разбојници на Kоридору 10

Брже и боље су Мрњавчевићи изградили Скадар на Бојани, него што ће Вучићи Kоридор 10 …

Цео живот у пепелу због Вучићевих мафијаша

„Нећу престати да пишем о мафији, па макар ме убили“, каже Милан Јовановић коме су …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons