fbpx
Насловна / Србија / Ти си Михајловићка најнеспособнија и најдеструктвија креатура у тој тзв. влади!
Ти си Михајловићка најнеспособнија и најдеструктвија креатура у тој тзв. влади! 1

Ти си Михајловићка најнеспособнија и најдеструктвија креатура у тој тзв. влади!

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић, одржала је данас конститутивну седницу радне групе за реализацију пројекта изградње београдског метроа.

Како се наводи у саопштењу, на седници, којој су присуствовали и министар финансија Синиша Мали и помоћник градоначелника Београда Андреја Младеновић, дефинисани су циљеви рада и разматрани плански и правни оквир за реализацију изградње метроа.
Михајловић је истакла да је изградња београдског метроа важна не само за град, већ и целу земљу, те да је радна група ту да пружи подршку праћењу изградње метроа, као и да одреди и прати динамику реализације.

На конститутивној седници, истиче се у саопштењу, договорено је и да се на следећем састанку, који ће се одржати наредне недеље, представи студија оправданости са генералним пројектом коју је израдила француска компанија „Ежис“.

Подсећамо, потпредседница Владе Србије потписала је са кинеском компанијом “Пауер Чајна” Меморандум о сарадњи у вези са реализацијом пројекта “Београдски метро” у оквиру Другог самита „Појас и пут“ који је одржан у априлу ове године у Кини.

Конститутивној седници Радне групе за праћење реализације пројекта „Изградња београдског метроа“ присуствовали су и представници градске управе, Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и ”Инфраструктура железнице Србије”, у својству чланова Радне групе.

Данас.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Јинглук Шинаватра: Српкиња са потернице 10

Јинглук Шинаватра: Српкиња са потернице

Она је пословна жена, политичарка, прва жена на челу Владе Тајланда и најмлађа која је …

Вучићи и њихове грабљивице преузимају и Kомерцијалну банку: Са њим умиру и банке, јавна предузећа... 11

Вучићи и њихове грабљивице преузимају и Kомерцијалну банку: Са њим умиру и банке, јавна предузећа…

Kо управља финансијским системом неке државе, управља целом том државом. Упркос овој чињеници актуелна власт …

Један коментар

  1. Ovaj zoro je lopov. Na metrou će opljačkati beogradski budžet i stanovništvo do gole kože. I ta pljačka će trajati dok god su ona i njeni na vlasti. Ne treba nam metro. Treba nam nova poštena i sposobna vlada.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *