Насловна / Србија / Ти си Михајловићка најнеспособнија и најдеструктвија креатура у тој тзв. влади!
Ти си Михајловићка најнеспособнија и најдеструктвија креатура у тој тзв. влади! 1

Ти си Михајловићка најнеспособнија и најдеструктвија креатура у тој тзв. влади!

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић, одржала је данас конститутивну седницу радне групе за реализацију пројекта изградње београдског метроа.

Како се наводи у саопштењу, на седници, којој су присуствовали и министар финансија Синиша Мали и помоћник градоначелника Београда Андреја Младеновић, дефинисани су циљеви рада и разматрани плански и правни оквир за реализацију изградње метроа.
Михајловић је истакла да је изградња београдског метроа важна не само за град, већ и целу земљу, те да је радна група ту да пружи подршку праћењу изградње метроа, као и да одреди и прати динамику реализације.

На конститутивној седници, истиче се у саопштењу, договорено је и да се на следећем састанку, који ће се одржати наредне недеље, представи студија оправданости са генералним пројектом коју је израдила француска компанија „Ежис“.

Подсећамо, потпредседница Владе Србије потписала је са кинеском компанијом “Пауер Чајна” Меморандум о сарадњи у вези са реализацијом пројекта “Београдски метро” у оквиру Другог самита „Појас и пут“ који је одржан у априлу ове године у Кини.

Конститутивној седници Радне групе за праћење реализације пројекта „Изградња београдског метроа“ присуствовали су и представници градске управе, Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и ”Инфраструктура железнице Србије”, у својству чланова Радне групе.

Данас.рс

Како би сте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Држава губи новац ако Комерцијалну банку прода испод 615 милиона евра 11

Држава губи новац ако Комерцијалну банку прода испод 615 милиона евра

Министарство финансија у петак је објавило јавни позив за прикупљање изјава о заинтересованости за учешће …

Деоница аутопута кроз Грделицу двоструко скупља него у Северној Македонији? 13

Деоница аутопута кроз Грделицу двоструко скупља него у Северној Македонији?

Србија је километар аутопута кроз Грделичку клисуру платила скоро двоструко више него што је Северну …

Један коментар

  1. Ovaj zoro je lopov. Na metrou će opljačkati beogradski budžet i stanovništvo do gole kože. I ta pljačka će trajati dok god su ona i njeni na vlasti. Ne treba nam metro. Treba nam nova poštena i sposobna vlada.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *