Насловна / Србија / Политика / Тома кука у СНС: Немојте смењивати мога сина Радомира!
Тома кука у СНС: Немојте смењивати мога сина Радомира! 1

Тома кука у СНС: Немојте смењивати мога сина Радомира!

Експредседник се распитује у врху СНС да ли ће заиста његовог Радомира да пусте низ воду и чиме то нису задовољни у његовом раду.

Томислав Николић, бивши председник Србије, лобира унаоколо по Српској напредној странци да његов син Радомир, градоначелник Крагујевца, остане на функцији иако су му резултати катастрофални, а град на ивици банкрота, сазнаје Курир.

У сусрет Председништву СНС, на коме ће, како је најављено, бити разматрани извештаји локалних одбора и функционера, али и санкционисани они који су кршили закон, нису испунили очекивања или су се окористили о странку, појединци су почели са лобирањем како би опстали на досадашњим функцијама, а један од њих је и Томислав Николић, који покушава да сачува синовљеву позицију.

– Николић се код својих пријатеља који су у врху СНС распитивао како се котира Радомир и да ли заиста хоће да га смене – каже извор Курира из СНС и додаје:

– Проверавао је да ли ће његовог сина руководство странке да пусти низ воду и чиме то тачно нису задовољни у његовом раду. Радомир се пак није распитивао о свом статусу.

За разлику од градоначелника Крагујевца, локални моћници о којима су медији ових дана писали да су на листи за чистку распитивали су се по централи странке за своју даљу судбину.

– На локалу је општа хистерија после најаве да ће се врх странке некима захвалити на сарадњи. Управо они којима су се медији највише бавили, е, они се највише распитују. Правдају се да то што пишу новине није тачно, да их људи мрзе, па потурају такве приче. Наравно, ми знамо шта је тачно – каже извор нашег листа.

Подсетимо, медији су највише извештавали о шокантном понашању председника општине Брус Милутина Јеличића Јутке, а и председник ИО СНС Дарко Глишић у недавном интервјуу за Курир казао је да се Јеличић кандидовао за избацивање и да би га он одмах искључио. Глишић је казао и да више од половине њих није поднело извештај о раду.

Како је Курир раније писао, лоше се котирају и градоначелници Суботице Богдан Лабан, Бора Благоје Спасковски, Шида Предраг Вуковић, Предраг Белић из Алибунара, као и Жабља Чедомир Божић…

ИЗВОР: Курир / ФОТО: Марина Лопичић

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

З.Б (38) из Мајданпека ударио локалног СНС функционера, ухапсила га антитерористичка јединица! 11

З.Б (38) из Мајданпека ударио локалног СНС функционера, ухапсила га антитерористичка јединица!

З.Б (38) из Мајданпека посвађао се на улици са локалним СНС функционером и ударио га …

Благостања ће бити ко канализације – само да се премијерка учлани у СНС 12

Благостања ће бити ко канализације – само да се премијерка учлани у СНС

Влада Србије, на челу са премијерку, донела уредбу, која има снагу закона, кад су кише …

Један коментар

  1. Radomira ne treba smeniti, nego ga smestiti u zatvor zbog veleizdaje, korupcije i pljacke drustvenih dobara i budzeta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *