У криминал и убиство у АМСС-у умешани високи функционери! Бутулија убијен због 2,5 милиона евра!

0
(0)

Из разговора са запосленима у АМСС екипа Рикошета је дошла до стравичних сазнања, која ћемо износити у наредним данима.

Сви знају све шта се десило

Наиме у претходних 10 година овом фирмом је управљао кадар СПС и СНС и АМСС је служио као „веш машина и проточни бојлер“ да би они задовољили своје потребе и финансирали кампање новцем који је пљачкан од грађана Србије преко правилника које је наметало Министарство саобраћаја и Министарство унутрашњих послова а одрађивао АМСС и Агенција за безбедност саобраћаја.

Са комеморације. Где је Небојша Стефановић

Пре него што је Мирко Бутулија сео на место председника АМСС на том месту се налазио Александар Никачевић који је био алфа и омега АМСС док је Бутулија водио АМСС осигурање.

Доласком напредњака на власт Никачевић се под притиском јавности и штрајкова(које је организовао Орхан Драгаш са Напредњацима), повлачи са тог места у договору са Дачићем и оставља Мирка Бутулију, који добија од стране Небојше Стефановића контролора, а то је убица Предраг Ђурђев који је пре неколико дана изрешетао Мирка Бутулију и након тога извршио самоубиство.

Свашта се дешавало у АМСС претходних година и тим Рикошета ће се бавити овим случајем у наредним недељама како би разоткрили праву позадину убиства и самоубиства али и трговине наркотицима, течним нафтним гасом и многе друге криминалне радње у које је умешан сам врх садашње и бивше власти.

Треба знати за почетак да је у све ово упетљано много високих функционера и криминалаца, од Ивице Дачића, Орхана Драгаша, Небојше Стефановића, Зоране Михајловић, Андреја Вучића, затим неколико генерала полиције све до људи из БИА и самог Александра Вучића!

Kако? Читајте у Рикошету!

За почетак, треба знати да се убиство није десило због 50 чланских картица АМСС него због 2,5 милиона евра који нису исплаћени и однети на праву адресу, за шта је окривљен „контролор“ Предраг Ђурђев, који није могао да издржи критике свог школског друга и паријских криминалаца него је посег’о за пиштољ који је и добио од истог школског друга и решио да докаже лојалност и убије Мирка Бутулију.

Наставиће се……….

Рикошет специјал

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Државни вакцинатор Кон би сада да вакцинише преко три милиона Србаља, од ђутуре провизија 4.485.000 €

4 (5) Србија данас: Државни вакцинатор Предраг Кон би да вакцинише преко три милиона Србаља …

Звонко Веселиновић, Милан Радоичић и њихови пословни партнери приватизацијом три предузећа до уносног посла за ЕПС

4.8 (5) Бизнисмени са севера Kосова Звонко и Жарко Веселиновић и Милан Радоичић, заједно са …

5 Коментара

  1. A, vala, niko nije ni mislio da se ovde radi samo o poremecenoj licnosti, nego o novcu, o mnogo novca, ali je pitanje za „g-dina“ kepec slinu sta je on, kao, (ovo je vic stvarno al’ je, na zalost i istina), ministar policije, radio sa tim kriminalcima, kad svakodnevno cici i piskavi onako k’o pravi kepec pedercic kad proziva i napada nevine ljude po roze tv i javnoj kuci zvanoj rts, i piskavo vristi da se oni svakodnevno „bore protiv svake vrste kriminala i korupcije“?
    O, Boze, smucilo mi se vise, zgadili mi se ovi nakazni skotovi!
    Nacisto!

  2. Pa,ako neko misli da je zbog clanskih knjzica taj ima ozbiljan problem i treba posjetiti odgovarajucu zdrastvenu ustanovu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend