четвртак , март 22 2018

ВИШЕ ОД ПОЛА ВЛАДЕ НЕ БИ ПРОШЛО БЕЗБЕДНОСНУ ПРОВЕРУ! Генерал Малиновић укопао власт у Србији!

Малиновић је рекао и да би законом требало предвидети и ближе уредити безбедносну проверу свих изабраних лица

Генерал у пензији и члан Демократске странке Срето Малиновић изјавио је да Војска Србије никада није била у лошијем стању када се погледа радни и материјални стандард и статус припадника Војске.

„Од 2012. године све што су урадиле летеће измене на месту министра одбране јесте симболичан довршетак раније започетих пројеката и исцрпљивање до изнемоглости свих потенцијала Војске и система одбране“, рекао је Малиновић у интервјуу за портал Коментар-прес (www.коментарпресс.нет).

Малиновић је казао да је то довело до егзистенцијалних проблема који су узроковали већи одлазак људства из система одбране и протеста Војног синдиката на које надлежни нису у стању да одговорно и ефикасно реагују.

Упитан да ли је неко од 2012. године био добар министар одбране, Малиновић је рекао да је Небојша Родић разумео систем одбране на прави начин и желео да ствари постави на потребан и одржив ниво, али да је на жалост система одбране и припадника Војске кратко трајао.

Малиновић је рекао и да би законом требало предвидети и ближе уредити безбедносну проверу свих изабраних лица и њихових најближих сарадника јер то раде државе која озбиљно воде рачуна о својим националним интересима.

„Када погледате састав Владе и државне управе готово да сам сигуран да их више од пола не би прошло безбедносну проверу“, рекао је Малиновић.

Еспресо.рс/Бета

Актуелно

Како је Вучић ловио и генерала Младића: Био је и пас трагач

Александар Вучић је помагао Миодрагу Микију Ракићу и у лову на генерала Ратка Младића. На …

„Тигар“ Пирот – расподела плена и страх 1500 породица да не остану без посла

У инбоx нам је стигло још једно писмо наше читатељке из Пирота (име познато редакцији), …

Један коментар

  1. Na čelu s predsednikom (namerno malim slovom).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons