Вучић, бата Андреј и „мали“ Данило носе исте патике као Тачи и Рама – цена 600$ (фото)

Вучић, бата Андреј и „мали“ Данило носе исте патике као Тачи и Рама – цена 600$ (фото)

Фундус Републике Србије судећи по одевним комбинацијама председника Александра Вучића је богат. Од сакоа, преко патика, до одела, залиха… па делује да има довољно за добар део државног врха, а можда и понеког члана породице.

Председник Вучић има истанчан укус када су у питању одевне комбинације, а нарочито обућа. Најомиљеније су му патике и ципеле са израженим белим ђоном, попут Едија Раме или Хашима Тачија, те њих носи у већини прилика.

Да председникова обућа, ипак, не долази из робних залиха или чувеног фундуса побила је чињеница да његове омиљене „Зегна“ патике коштају тричавих 60.000 динара, док су сакои вишеструко скупљи.

Оно што, такође, иде у прилог чињеници да председник, могуће, обућу купује и бира сам, јесте и то да његов укус по питању гардеробе и обуће дели и остатак мушког дела породице Вучић. Или му позајмљују, што је такође могуће, јер председник ради од 05.00 до 24.00, па нема кад да скочи у набавку.

 


Председник је у суботу славски колач заједно са сином Данилом и братом Андрејем однео у цркву, а оно што је јавности запало за око јесте да су сва тројица носили идентичну обућу.

– Лагали су да ми џемпер кошта 400 евра, а кошта 55. Мени сакое дају из фундуса, или ми сашију, пошто сам габаритан. Не коштају колико кажу, него много мање – рекао је својевремено Вучић о скупим оделима која носи.

Остаје питање да ли ствари из фундуса носи и остатак породице Вучић, председникови најближи сарадници и саветници, који су, такође, познати по скупим одевним комбинацијама.

директно.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Арапски инвеститор завио у црно бисер српског туризма: Хотели затворени, нема гостију

Арапски инвеститор завио у црно бисер српског туризма: Хотели затворени, нема гостију

Власина — Туристи који овог лета долазе на Власинско језеро имају проблем да пронађу смештај …

Вучићу, јел ти и те патике од 500 евра купила мама?

Вучићу, јел ти и те патике од 500 евра купила мама?

Као што су ти мама и тата помогли да купиш стан. Вучић Београдом шета патике …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *