Зашто нико не сме да извештава о суђењу Нибенс групи?

Зашто нико не сме да извештава о суђењу Нибенс групи?

0
(0)

Шта се догађа у вези суђења оптуженима за малверзације у путарским предузећима „Београд” ,“Крагујевац”, “Врање”, “Ниш”, “Бачкапут”…? Да ли то што иза Мишковића, оца и сина, па редом Мила Ђурашковића, Зорана Дробњака који је још увек директор ЈП “Путева Србије” додуше држе га на ланцу на месту је в. д. Директора Путева Србије, па до такође веома битног у ланцу малверзација без кога све не би ни било могуће иако изгледа као мали играч, а то је Милутин Гашевић некадашњи и садашњи директор предузећа за путеве “Ниш” одскора приватизованог бугарским капиталом који је такође под сумњом јер се међу путарима коментарише да су паре управо Милутина Гашевића, али оставимо се спекулација, истина је да је од скора и власник, извините директор предузећа за путеве “Врање” гле чуда опет преко бугарске компаније.

Па да скратим и резимирам, осим што иза свих ових људи стоји 100 % СПС –Социјалистичка партија Србије на челу са Ивицом Дачићем и цела Србија то јавно зна, осим изгледа тужиоца, питање је да ли се и актуелна влада на челу са премијером Александром Вучићем прикључила овој разрађеној комбинацији (а тим који побеђује не треба мењати) па се о овоме због тога ова теме не спомиње по медијима или се ово само нама причињава, мада не извештавање и чекање застаревања случаја и одласка у заборав, док ови људи и даље држе јаке позиције у Србији, запошљавају своје људе, своје породице , говоре у другачијем светлу на чињенице којима нико неће да погледа у очи!!!

Питање је јасно: да ли стварно не постоји ни један менаџер у земљи Србији ко је способан макар као ови поменути људи да води ова путарска предузећа? Јер министарка Зорана Михајловић ономад изјави да је веома тешко наћи овако способне људе који би водили Путеве Србије и остала путaрска предузећа?!

Узбуњивач

фото: Драган Станковић

 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Чекај бре премијерко, јел ми то живимо у Венецији или Србији па да нам Венецијанска комисија одобрава промену Устава?!

Чекај бре премијерко, јел ми то живимо у Венецији или Србији па да нам Венецијанска комисија одобрава промену Устава?!

5 (3) У Скупштини Србије одржава се седница Одбора за уставна питања и законодавство којој …

Лавров упозорио Селаковића: Опасни покушаји одустајања од Резолуције 1244

Лавров упозорио Селаковића: Опасни покушаји одустајања од Резолуције 1244

5 (3) Министар спољних послова Србије Никола Селаковић изјавио је данас у у Москви током …

Један коментар

  1. Zasto niko nije smeo da objavi vest da nam se „velicanstveni“ razveo i ponovo ozenio, pa zato sto bi narod pitao, kako neko moze da vodi drzavu ako nije umeo da sacuva porodicu?

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend