Србија

ПАРАЗИТИ! Исидора Бјелица и Пајкић добили 350,000 из буџета Београда

Пајкић и Бјелица су испунили критеријуме на градском конкурсу за финансирање културних пројеката, иако многима ни овај пут није јасно како.

Недавно је завршен Конкурс града Београда, на коме су додељена средства за (су)финансирање пројеката у култури за 2018. годину у области ликовне, примењене, визуелне уметности, дизајна и архитектуре.

Јубилеј – 20 година Сузане Перић на кокурсу је добио 400.000 динара, што је изазвало приличну буру у јавности, јер многима није јасно на основу чега је из градског буџета за финансирање ликовне уметности издвојен толики новац за пројекат модне дизајнерке и какве она заправо везе има с културом.

Тим поводом затражена је оставка секретарке за културу Ивоне Јевтић због “малверзација на градском конкурсу”.

Поменути конкурс поново се нашао у жижи јавности, овог пута због Удружења Исидоре Бјелице и Небојша Пајкића, који су у домену заштите људских права у домену исхране за свој пројекат добили 350.000 динара.

Они су испунили критеријуме на градском конкурсу за финансирање културних пројеката, иако многима ни овај пут није јасно – како?

Твитераши нису штедели добитнике финансијских средстава ни овог пута, а ово су само неке од објава:

“Сузана Перић која је за прославу 20 година свог рада добила 400.000 динара. Удружење Исидоре Бјелице и Небојше Пајкића чији је домен заштита људских права у домену исхране – за свој пројекат је добило 350.000 динара.”

ЕСПРЕСО.РС / ФОТО: Стори

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!