Европа

СПЕКТАКУЛАРНА ПЉАЧКА: Отети комбији пуни драгуља вредних неколико милиона евра!

ПАРИЗ – Група непознатих нападача опљачкала је прошле ноћи два камиона са јаким обезбеђењем која су превозила драгуље, на аутопуту А6 између Париза и Лиона, и побегла са пленом у вредности од девет милиона евра, преносе француски медији.

Група од 15 наоружаних и маскираних особа напала је два камиона на наплатној рампи код Авалона на аутопуту у смеру Париз-Лион, око 200 километара југоисточно од престонице, пренео је француски канал “Ероп 1”.

У нападу није отварана ватра из оружја и није било повређених, саопштило је тужилаштво у Оксеру, наводи АФП.

Разбојничка банда је и даље у бекству, а према информацијама које су пренели неки француски листови, нападачи су побегли у правцу Париза у четири аутомобилима са јаким моторима, које су касније жандарми пронашли спаљене у месту Оксроа.

Недалеко одатле, снаге реда су пронашле и два камиона спаљена у општини Кен, преноси лист “Монд”.

Истражитељи жандармерије из Дижона и бригада из Авалона су задужени за истрагу и потрага за одбеглим нападачима је у току, уз подршку вазухопловних снага жандармерије.

 

Танјуг

фото: Jérémie FULLERINGER

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. Trebali bi reći da su to negativci ali ako znamo da siromašni nemaju para da bi kupovali dragulje i da je to privilegija bogatih jer više ne znaju na koji način da troše svoj krvavi novac, e onda 100% OPRAVDAVAM OSOBE KOJE SU OVO ODRADILE A BEZ LJUDSKIH ŽRTAVA. Sada samo deo toga treba upotrebiti da se pomogne siromašnima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!