Ана Брнабић месец дана пре пандемије узела 100 милиона евра из буџета здравства и дала Путевима Србије!

4.6
(37)

Ћулибрк: Влада Србије на челу са Аном Брнабић је у децембру узела 12 милијарди динара из Републичког фонда за Здравствено осигурање и дала Путевима Србије. 100 милиона евра месец дана пре пандемије. Kолико је новца без ребаланса буџета интерно из здравства отишло Вулину.

 


Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Вучић распродаје државу да би нахранио напредни мафијашки клан

5 (5) Тужитељка Доловац вероватно има своје разлоге за невидљивост и неадекватан рад. Надам се …

Ана Брнабић потврдила да Србија купује вакцине против корона вируса од Била Гејтса!

4.3 (12) Србија приводи крају преговоре са међународним програмом ЦОВАX о приступу вакцини против вируса …

8 Коментара

 1. Није чудо што је заражено највише српских здравствених радника. Препуштени су милости божијој у раду са болесним и здравим. Без маски, без рукавица, са неисправном опремом, са којом је и стерилизација сумњива. Па премијерка здравствено не писмена оцењује приоритете и трансверише новац, буџетом предвиђен…. Шта ради министар за здравство у датом случају ? Нека остане на слободну процену српским грађанима….

 2. Не преседник, ни госпођица премијерка, немају грехова, криви су за то неодговорни грађани. Они не воле преседника, њу не воле , па се подразумева да не воле ни Србију…..Надам се да ће доћи тренутак, да се не прича о волењу, него о одговорности…..

 3. под хитно ухапсити 200 судија и тужилаца; уз обавезни притвор од 30 дана – за почетак!

 4. Које држављанство има ова особа на слици? Српско ??
  Ако га уопште има, када га је добила?
  А то шта он/а прича, то ме не занима док не добијем елементарни одговор на ово.

 5. Ови немају меру

  Видите, у доба оног неваљалог друга Тита, ако би неко у предузећу пребацио неке паре са једног на други конто без одлуке радничког савета, заглавио би на робију.
  Што више пара, више робије.
  За сто милиона евра би следовало отприлике, по ондашњим мерилима, 11700 (једанаестхиљадаиседамсто) година затвора или максимална казна, која је тада постојала.

 6. Trebalo bi da neko od sobodnih medija na konferenciji za novinare – bez novinara, da posalje mejl i da pita: da li je to istina, i ko ce snositi odgovornost za stotine inficiranih lekara i zdravstvenih radnika. Ali to bi TREBALO !

 7. Zato danas ne mogu da podele penzije prijavljenim bakama i dekama koji pred Uskrs sa zebnjom očekuju novce. Penzije su morale stići još pre dva dana a poštanska štedionica nije dobila uplate od države i penzija nema.

 8. Za to se ne ide u zatvor samo kad ukrades nesto da pojedes.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *