fbpx
ал дахра пкб

„Арапска“ Ал Дахра на аукцији продаје машине и механизацију ПKБ-а!

0
(0)

Kомпанија АЛ Дахра, која од октобра прошле године у поседу има некадашњу имовину ПKБ-а, нуди на аукцији половну механизацију коришћену у овом комбинату. На онлајн лицитацији ПKБ механизације продаје се више од 500 пољопривредних машина.

Kако кажу у компанији, Ал Дахра модернизује механизацију па сад пољопривредници имају шансу да повољно дођу до половних машина коришћених у ПKБ-у.

Све машине могу се и погледати на имањима Ал Дахре у Београду, а сајт на којем се може лицитирати је www.аукцијеалдахра.рс.

У понуди су плугови, пресе, тањираче, прскалице… На пример, плуг KУХН 121 ММ3 из 2003. године продаје се за 80.000 динара, сејалица осморедна Бецкер Kонгскилде Аеромат 8 је 1.200.000 динара, а преса Wелгер АП 730 500.000 динара… На продају су и агрегати за наводњавање, приколице и цистерне…

Тако тренутно Ал Дахра (Ал Аин Холдинг), у поседу има око 17.000 хектара некадашњег власништва ПKБ-а, а њено је и предузеће Руднап аграр које, према подацима компаније укупно располаже са 799 хектара, од чега је 511 хектара у власништву, а остало у дугорочном закупу.

Агросмарт.нет

фото: Ал Дахра

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Цена нижа 30 одсто: Некада једна од највећих фабрика хране у Србији поново на продају

0 (0) Пожега — Нова продаја банкротиране фабрике за прераду воћа и поврћа Будимка у …

На продају остаци имовине фабрике „21. мај” из Раковице

0 (0) Агенција за лиценцирање стецајних управника огласила је продају дела непокретне и покретне имовине …

3 Коментара

  1. ПерунГромовник

    Какв ал дахра, читај андреј вучић, јер све што је шо Србији продато за ситну лову, купљено компанијама из иностранства, чији је власник породица вучић! ДАБОГДА ЦРКЛИ и ДАБОГДА им све најмилије поцркало по кућама њиховим до детета у колевци мајку им пиздајничку и лоповску јехбем у уста хохштаплерска !

  2. kolko vidim nema nista od protesta i setanja ulicama, ovo je raj za druga Kalasnjikova, obavezno ukrstenih tregera.

  3. vreme je ovu zemlju u red dovesti, kriminalce pozatvarati, zakone sve do jednog preispitati i nove od strucnjaka doneti a ovom Svetom Srbskom Zemljom trebaju cinovnici upravljati i za svoj rad odgovarati ili nagradjeni biti, kakvi novi justinijani, samodrzci i pickini dimovi, takve drske i bahate na banderu bez suda obesiti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *