fbpx

Да ли има корупције у Агенцији за осигурање депозита?

0
(0)

Позивамо наше читаоце које нешто више знају о жестокој корупцији која влада у Агенцији за осигурање депозита да нам се јаве са својим причама и евентуалним доказима о корупцији која влада у Агенцији за осигурање депозита.

По неким информацијама које имамо Агенција за осигурање депозита је главна праоница за ненаплативе кредите. Такође имамо информације да је В.Д. директора Лидија Петровић у редовној комуникацији са кабинетом премијера Александра Вучића и да се без сагласности његовог кабинета у Агенцији за осигурање депозита ништа не ради?!

Такође имамо информације и индиције да су многи ненаплативи кредити коришћени ради противзаконитог финансирања Српске напредне странке а да су те кредите добијала лица блиска актуленим властима.

Уколико имате информације о леглу корупције које ординира кроз Агенцију за осигурање депозита молимо вас да нам се јавите са вашом причом.

 

Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Приватно обезбеђење које чува полицију државу кошта више него полицајци (видео)

3.7 (3) Иако је министар унутрашњих послова Небојша Стефановић тврдио да ће се ангажовањем приватног …

МУП обезбеђују четири приватне фирме

4.3 (3) Зграду Министарства унутрашњих послова (МУП) Србије у Београду обезбеђују четири приватне фирме, међу …

2 Коментара

  1. Adresu napišite.da.Vam dostavim za Agenciju istinu, o nameštenom hapšenji predhodnog i dovodjenju Lidije i transkriptu razgovora … Potpišite tekst sa POLI

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *