Дража Петровић: Чибутковица, Барзиловица и Дудовица

Дража Петровић: Чибутковица, Барзиловица и Дудовица

“Члан Председништва СНС Бранислав Недимовић обишао је у понедељак пољопривредна газдинства у селима Чибутковица, Барзиловица и Дудовица код Лазаревца, као и Фарму крава Попадић код Сопота, где је са пољопривредницима разговарао о подстицајима у пољопривреди, здравственој заштити животиња и будућим улагањима власти на челу са СНС.”

Ова вест са Пинка има само једну недоумицу: који ће мој министар пољопривреде Недимовић усред предизборне кампање за Београд у селима Чибутковица, Барлизовица и Дудовица?

Открићу вам строгу чувану тајну: Чибутковица, Барлизовица и Дудовица, као и Фарма крава Попадић код Сопота, такође припадају Београду, ма колико вам се чинило да се Београд простире од Калемегдана до Славије, евентуално до Маракане.

Ко год ми објашњава да је Београд ексклузивна & елитна урбана целина у власништву “круга двојке”, поставим му логично питање: “Шта мислиш, како ће гласати Чибутковица?”

Био сам двапут у Дудовици: дивни људи, радни и поштени, ал’ шта њих занима како изгледа центар Београда и ко је рушио у Савамали?

Неки домаћин из Дудовице тада је почео да узгаја дивље свиње, па су се тамо одмах сјурили новинари на челу са мном, тако што смо га прво позвали на телефон са позивним бројем 011, иако се то место налази 14 километара од Лазаревца према Љигу.

Рођени је Београђанин, пета генерација, јер његови одвајкада живе у Дудовици, на територији Града Београда. Лепо смо се тог дана испричали, једино се никако нисмо сложили политички.

А што вам уопште ово причам у овом историјском тренутку?

Па, онако, чисто да знате. Да не буде после да вам нисам рекао на време да се кампања за Београд не води само у Кнез Михаиловој…

Данас.рс

фото: гугл мапе

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Спрема се крађа – на изборима ће гласати људи рођени у 19 веку!

Спрема се крађа – на изборима ће гласати људи рођени у 19 веку!

Упркос тврдњама министра Бранка Ружића да Јединствени бирачки списак никада није био ажурнији, у бирачки …

Обећавају метро, не могу да ураде ни канализацију

Обећавају метро, не могу да ураде ни канализацију

Београд – Београђани немају среће. Петог марта, уместо да грађани славе изборну победу и ослобођење …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *