ЕKСKЛУЗИВНО: Послови браће Вучић и замена диктатора у експеримент држави

ЕKСKЛУЗИВНО: Послови браће Вучић и замена диктатора у експеримент држави

4.3
(27)

Овај текст објављен је у Магазину Таблоид у броју 398 дана 21. септембра 2017. године (http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=398&cl=01). Њиме је пророчански најављена афера трговине оржјем за ИСИС, у коме је и руководство Србије у врху криминалне пирамиде. Да ли је у току акција Запада на замени ових потрошених диктатора-криминалаца у експеримент држави?

(Текст који следи стигао је након слања тог броја (398) штампарији у Подгорици. Поводом Вучићевог гостовања у Њујорку важно је напоменути да је 19. септембра 2017. имао преглед у клиници Маyо. Болује од саркома пелвис (сарком карлице). Иначе, лечио се у Роyал хоспитал у Лондону, имао је метастазу на дебелом и танком цреву, али је ињекције добијао од израелске фирме Тадиран, а да заузврат реши “косовски гордијев чвор“. Он и брат Андреј су сарађивали и са Реза Заррабом. Андреј око шверца злата, пасоша, дроге, оружја и других послова. Реза Зарраб је сада ухапшен и постао је сведок сарадник, а браћа не знају шта је све о њима открио. Вучићев саветник је и Јеврејин, Асаф Еисен, кога је код АВ довео Дејан Михајлов, а он подржава муслимане суните као и ИСИЛ…Вучићева болест је при крају, тако да је он послао обавештајца Јована Ивановића у Москву, да измоли да Руси приме Андреја Вучића и сачувају га од хапшења, али је одбијен. Енергопројект је преко Бојовића продао за мало пара Беџету Пацолију. И вест која је потврђена – 19. септембра (2017.године) Вучићу су блокирани сви рачуни где год су нађени.)

Фјодор Алексејевич Kараев

Портал „Ветеранс Тодаy“ на енглеском језику, који преноси вести у вези војске и ветерана из различитих региона, објавио је 27. августа 2017. чланак свог дописника из сиријске области Латакија Фјодора Алексејевича Kараева, бившег аналитичара Главног обавештајног директората руског генералштаба (ГРУ) у коме се детаљно објашњава начин како из Србије војна опрема стиже до бораца ИСИС-а у Сирији, а истовремено се опробани борци преко наше земље пребацују у Европу. Иза свега стоје Александар и Андреј Вучић са својом екипом криминалаца на власти коју Запад, као искоришћене, намерава да одбаци и на њихово место доведе нове марионете које ће радити исти посао.

……

Оно што је остало од бивше југословенске републике, тренутно познате као Република Србија, није ништа више од експеримента, односно игралишта за стране факторе који су је таквом створили и за њихове домаће марионете.

После пуно некоректних потеза (који су разумљиви, али су повучени од тренутне власти ових недеља, после оних повучених од владе пре ње, али и оних пре те), употреба или злоупотреба ове територије и њено зомбирање у неку врсту Тројанског коња за „западне“ џокеје, последња серија догађаја је, могуће, прешла све линије изложивши, надајмо се, дневном светлу њихове наводне тајне операције. Двосмерна улица „Балканске руте“ узела је свој данак на већ нестабилном и кртом односу међу претпостављеним савезницима, откривајући лица иза маски и ко су и шта су, који су њихови претпостављени циљеви и, највише, питање свих питања које наликује овом: На чијој си страни?

Постоје различите стране сваке овакве приче, али и интереси који кажу да нико нема границе какве су нацртане на папиру. То је само интерес, али који одређује једна права намера, воља, снага и идеја. Од почетка северно-афричког циркуса, осмишљеног да се шири као шумски пожар, али је у коначници био само ватромет чије су искре досегле Левант (од неких поздрављен, од других презрен), ова древна држава Србија се суочила са небројено много избеглица и међу њих убачених група које као да су падале са неба, али приметно су све ишле ка њој. Званично, њих 800.000, незванично двоструко више и то су сви били без имена, без докумената, историје или информација. Званично, на сваких 60 мушкараца старости од 17 до 37 година (без података који би открили њихов стварни узраст), а сви су били зрели за регрутацију, била је једна једина жена, а на сваких 60 мушкараца једно дете…

Сви они су добили избегличка документа од српских власти, сви су они били транспортовани до граница Запада, свима је био дат „слободни пролаз“, да не помињемо отворену подршку, како званичника, тако исто и невладиног сектора да добију малокалибарско оружје и муницију. Српско малокалибарско оружје је коришћено у нападу у Паризу, а муниција произведена у Србији коришћена је и у многим другим нападима који су припремани или изведени. Ниједна српска обавештајна служба, а пре ње оне из Грчке или Македоније, после ње из Мађарске, Аустрије и Немачке или, чак, Француске, нису се посебно интересовале за обавештења у вези овога, нити је било ко, званично или не, истраживао пристигле извештаје.

Све ово је само мали увод, ако је уопште. У стварности је зло, које је било и још увек је у нарастању, директни испоручилац широког спектра оружја које користи Даеш (ИСИС или ИСИЛ) пребаченог званичним каналима, иако прикривено, помоћу званичника Србије ухваћених у журки коју, географски речено, лева страна подржава да би заштитила интересе леве руке.

Шта више, званичници Србије су у сарадњи са суседима, који су сви чланови НАТО-а, организовали и усмеравали у више наврата скоро па директну доставу поменутог товара и то бродовима.

Траса је била: Ријека – Сплит – Бар – поморска база Гелчук у Турској. У луци Бар, месту где се пруга Београд – Бар среће са Јадраном, укрцаван је остатак товара. Све ове земље, којима командују НАТО режисери, предавале су своје армијско оружје из резерви, у распону од ситног оружја до ракетних лансера, од ручних бомби до система „Прага“, митраљеских реденика, револверске муниције, необележених униформи, шлемова – ова листа бешчашћа се наставља у недоглед. Бродови иду право у Турску, где се истоварују тако да може да почне транспорт копненим путем под надзором турске обавештајне службе.

Тренутни председник, а ранији премијер Србије, Александар Вучић, поверио је спровођење ових послова ником другом, до свом брату, Андреју Вучићу, који је у сарадњи са Славишом Kокезом на Kипру основао предузеће чији је власник кипарски Грк Димитри Галатас.

Прљави посао (у овом случају прљаву папирологију) спровело је предузеће Слободана Тешића, светски познатог дилера оружјем.(Муслимани су му у родном Kисељаку заклали на кућном прагу и оца и мајку, напомена редакције). Један од најновијих догађаја, у који је директно умешан Тешић, десио се у Украјини где су га Руси оптужили да наоружава Азов, а те су оптужбе добиле јасне доказе када је оружјем из Србије оборен малезијски авион и то пројектилом испаљеним са територије коју је тада контролисао Азов, у покушају да се за ово оптуже снаге Доњецке Републике. (Авион изнад Домбаса погођен је у Украјини ракетом Р 73, модификованом („ваздух-ваздух“ у „земља-ваздух“) у Војно техничком институту у Београду. Ракете су из српских војних магацина скинути са МИГ 21, преправљене и послате Азов батаљону, неонацистима у Украјини да се боре против Руса. Том ракетом су гађали и Путинов авион који је пола сата раније пролетео туда, па су погодили малезијски авиона и оне Холанђане који су били њему. Пре две године кад је Вучић био код Бајдена, испред Беле куће су се скупили Холанђани и скандирали „Убицо, убицо, Вучићу!“ То нико није пренео. Читав овај посао је покрио Андреј Вучић преко Слободана Тешића који је организовао транспорт. Kонтејнери који су били недавно заплењени у луци Ријека, били су пуни тих ракета.

Сертификат о коначном примаоцу овог оружја обезбеђивала је или Турска или, најчешће, Саудијска Арабија. Да, управо та Арабија која је у сиријску област Хаме послала тоне отрова Сарин замаскираног у вреће брашна и која је послала тоне непотребне хуманитарне помоћи која се састојала од Парацетамола, који у комбинацији са поменутим отровом чини оно што је познато као „Q-флоw“ и служи да се затрује водовод!

Нека натоварена пловила, која су званично пресрели грчки бродови (незванично су их спасили, јер су, такође, у саставу НАТО снага) када је покушао да их заустави руски разарач, блокирана су и посада је задржана, али се резултат истраге још очекује.

У покушају да ово разумемо, морамо да прихватимо да су и Александар Вучић и екипа око њега пуштени низ воду само зато да би на њихово место дошли неки други. Дакле, групе у оквиру веће групе не постоје само међу мигрантима. Такве групе постоје и у врху НАТО-а. Могуће да је наступило време да нека друга „група“ заузме своје место под сунцем.

Шта год да је случај, ми још увек стрпљиво чекамо да наша власт на челу са председником Путином преузме иницијативу и покрене шаховску фигуру са наизглед пасивне позиције, али је могуће да је „наизглед“ управо одговарајући израз. Не, није чак ни тако. Неприметна акција, прикривена, али на видику јесте сечиво које пресеца каротиду у сред ноћи.

Једно је сигурно: све ове чињеничне информације указаће нам се једном. Указаће нам се.

Таблоид

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Медији: Приведен Славиша Кокеза

Медији: Приведен Славиша Кокеза

5 (2) Славиша Кокеза, председник ФСС, приведен је на информативни разговор на основу различитих навода …

ДУМАНОВИЋ: Вучићу, чека те ћелија! ГИГИЋ: Истина о пребијању Андреја Вучића и Малог! (видео)

ДУМАНОВИЋ: Вучићу, чека те ћелија! ГИГИЋ: Истина о пребијању Андреја Вучића и Малог! (видео)

4 (4) Имате прилику да погледате интервју бивших припадника МУП-а Републике Србије Милана Думановића (УКП), …

Један коментар

  1. Joш невиђени ЗЛОЧИНЦИ и НЕЗАСИТЕ ЛОПУРДЕ !!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend