fbpx

Маја Павловић већ десет дана штрајкује глађу

0
(0)

Иницијатива жена Србије опомиње да Маја Павловић, директорка и власница новосадске ТВ Канал 9, већ 10 дана штрајкује глађу, тражећи само једно – поштовање закона и право сваког грађанина на правично суђење.

Маја Павловић се на овај радикални корак одлучила по трећи пут, јер су јој била дата лажна обећања да ће се закон применити, да ће бити донете пресуде у поступцима у којима тражи заштиту својих права.

– Лажно обећање јој је дао онај, ко је био у обавези да спречи повреду права, а када је право већ повређено да отклони штету, а то је  држава. Угрожавањем свог живота Маја Павловић трећи пут  даје шансу држави да   демантује тврдње да инсититуције не постоје и она је симбол свих угрожених и понижених  грађана Србије, за које је закон само мртво слово на папиру. Маја Павловић није предузетник, како су покушали да је представе поједини представници власти, који штити свој економски интерес, већ грађанка Србије која захтева оно што свакоме од нас припада – кажу у Иницијативи жена Србије.

Иницијатива жена Србије у свом саопштењу подсећа  државу  да су пред Уставом и законом сви једнаки и да свако има право на једнаку законску заштиту, без дискриминације и  да су сви органи власти дужни да обезбеде свим грађанима да што лакше заштите и остваре своја права, без одуговлачења и са што мање штете за грађане, уколико то није штетно за државу.

– Пошто органи власти Републике Србије занемарују права Маје Павловић и  не предузимају оно на шта су обавезни, можемо закључити да нису баш сви једнаки пред Уставом и законом  и да сви који се усуде да се боре за своја права представљају опасност за овакве представнике органа власти Репубике Србије и њихове интересе – кажу у Иницијативи жена Србије.

Озонпресс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Бранилац: Саша Мирковић штрајује глађу, ухапшен пре расписивања потернице

5 (1) Некадашњи председник Скупштине општине Зајечар Саша Мирковић штрајкује глађу од када је изручен …

Власница Канала 9 Маја Павловић почела штрајк глађу: „Ево, држим телефон у рукама и чекам позив председника“

0 (0) Власница Канала 9 Маја Павловић почела је данас штрајк глађу након што, како …

2 Коментара

  1. Pcelice Majo, daj batali gladovanje, daj malo na tv humoristickog programa, koferencija za stampu iz predsednistva, pa ce majmun biti zadovoljen a tvoj rad neometan, a tebi zelim srecu ponajvecu.

  2. dal ikoga interesuje sta se sa ovom zenom radi; ma jebem ti avliju i gazdu u kojoj zene gladuju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *