Власница Канала 9 Маја Павловић поново испред РЕМ, њен 20. дан штрајка глађу

0
(0)

Удружење новинара Србије (УНС) саопштило је да ће власница новосадског Канала 9 Маја Павловић прекинути штрајк глађу ако Регулаторно тело за електронске медије (РЕМ) одржи обећање и испуне се њена четири захтева.

Павловић, која већ 20 дана штрајкује глађу, дошла је јутрос у 10 сати пред зграду РЕМ.

Власника новосадске телевизије, која од петка штрајкује испред зграде РЕМ-а, рекла је УНС-у да је разговарала са чланицом Савета РЕМ-а Оливером Зекић која јој је навела да ће учинити све да се у току дана испуне њена четири захтева како би прекинула штрајк.

Павловић очекује да до краја дана Организација произвођача фонограма Србије донесе одлуку о деблокирању рачуна Канала 9, као и да сигнал ове телевизије поново буде враћен у мрежу ИПТВ-а Телекома Србије.

Директор Емисионе технике и везе обећао је Павловић да ће следеће недеље продужити споразум који је Канал 9 закључио прошле године са ЕТВ-ом, а који истиче овог месеца.

Павловић се на штрајк глађу одлучила јер сматра да је због нечињења државних и правосудних органа угрожено функционисање њене телевизије, али и великог броја других медија на локалу.

Са њом су јутрос до РЕМ-а дошли и колеге из Независног удружења новинара Србије (НУНС).

Власница новосадске телевизије добила је у петак, у послеподневним сатима, позив из кабинета председнице Владе на састанак у уторак, 7. маја, пошто је, како је објашњено, премијерки потребно време да написмено добије одговор из свих институција којима се Павловић обраћала.

Н1

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

На Сајму поново морали да прете штрајком глађу да би коначно после две недеље добили резултате тестирања

5 (4) Група од, како кажу, њих 65 међу смештенима у Сајму, навела је за …

Пензионерка ПKБ-а штрајкује глађу испред кабинета Вучића

5 (1) Пензионерка Пољопривредног комбината Београд (ПKБ) Рајка Мељник започела је штрајк глађу испред кабинета …

Један коментар

 1. u avliji poganoj, smradom i odpadom zatrpanoj, i ludoj, sve sto se vlast zove treba srusiti, u rudnike, kamenolome i na ciscenje od odpadaka i djubreta korbacem naterati, stare zakone van snage staviti a nove napisati, smrtnu kaznu uvesti, pa vesati, vesati i vesati.
  — razume se da od toga nista nece biti, gde ovi stali drugi ce nastaviti, u lopovluku pritvrditi, picoustom mauzolej dici, spolovilo ko jarbol na vr postaviti, pravo prve bracne noci uvesti da vladar moze i od bogova veci biti, jos vise ce nas ponizavati, jos vise nam otimati, jos vise ce nam se rugati i kreveljiti, jezik ko majmun picousti plaziti, decu ce mo morati radjati da bi oni za svoje bogovske igre zrtve imali, krv pili, jeli i silovali a kurvini sinovi marici sve to uzivo prenosili i o njima ode pevali; AVAJ i ovo je malo kako ce biti, od zemaljskog raja, pakao ce napraviti.
  — i ako su katolici odavno djavolji sluzbenici, koji se u svojoj jazbini nalik zmijskoj glavi okupljaju, gde ni krsta nemaju, /vatican audience hall/ nasi ljuti neprijatelji, k njima neki od nas odlaze i guzicu im ljube, prsten simbol vecnosti i jedinstva tamo dobijaju a nama umesto Jedinog Boga lavove i hijene nude.
  — ne verujte meni, jer ni slavu ni vlast nad drugima ne zelim, vec spas za svoje buduce, receno pogledajte, o recenom procitajte i razmisljajte, pa spasa trazite ako za njim potrebe imate.
  — suvise se prastalo, suvise se jedno lice pa drugo okretalo, jer to nismo razumeli, udaljili smo se od svoje vere, Svoju Svetu Srbsku Zemlju tudjinu prepustili, umesto ko vojska nebeska i ako malobrojna kopljem i macem poganu im sudbinu zapecatili. — nece to moci ako smo drogom omamljeni, picoustim omandjijani i svinjom matorom i debelom, dzabolebarosem koji sve zna i svakome u rec upada, kurvinom sinu maricu vreme posvetili.
  AVAJ, AVAJ, AVAJ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend