МАЈKЕ НЕУТЕШНА: Пре него што је мој син убијен, дописивао се са Данилом Вучићем! (видео)

Мара Халабрин, мајка једног од младића чије се убиство везује за групу Вељка Беливука, тврди да се њен син дописивао са Данилом Вучићем, сином председника Србије Александра Вучића.

Она је за недељник НИН казала да је њен син Александар Халабрин на тај начин знао шта ће се дешавати у држави, као и да је ишао на протесте и литије због подршке Црној Гори „по налогу власти“.

„Знам да ми је било чудно што је имао неке информације унапред, на пример да ће бити уведено ванредно стање. То је знао пре него што се уопште и причало да ће бити ванредног стања. Kада сам га питала како зна, рекао ми је да се дописивао са Данилом Вучићем. Нисам му одмах веровала, искрена да будем, да се дописује са председниковим сином“, рекла је она за НИН.

Додала је да чује „на више места“ да се Данило Вучић доводи у везу са фудбалским клубом Рад.

„Понекад кад су били неки протести, Александар би ме питао да ли сам га видела на телевизији испред Скупштине. То су били неки разни скупови које је власт организовала. Неки су били због подршке Црној Гори, како ми је рекао мој Александар. Једном је био и на литијама у Јајинцима и казао ми је: ‘Морали смо да скупимо неке момке да нас буде више’“, додаје она.

Мара Халабрин је недавно истакла и да јој у полицији нису рекли да ли Беливукова група стоји и иза убиства њеног сина.

„Ја сам добила информацију да је мог сина убила држава, никада ми нису рекли да иза тога стоји Беливук. У полицији су ми рекли да немају сазнања, али да су у току хапшења. То је оно што су ми рекли пре три недеље. Мој син је био добар младић, запао је у лоше друштво. Сад ће годину дана како је Александар отишао од куће, ја још увек имам огромну бол, само ми треба да гледам неке овакве фотографије и снимке“, каже ова мајка.

Александар Халабрин (25) из банатског села Јаношик нестао је 20. марта 2020. године у Београду, а непуна два месеца касније његово тело је пронађено, случајно, надомак главног града.

Истрагом је утврђено да је убијен из ватреног оружја и сумња се да је једна од жртава у рату шкаљарског и кавачког клана.

Н1, Нова.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

У убиству новинара Милана Пантића посредну улогу имале и државне безбедносне структуре

У убиству новинара Милана Пантића посредну улогу имале и државне безбедносне структуре

Адвокат Златан Вулић, некадашњи шеф Одсека Министарства унутрашњих послова за привредни криминал у Поморавском округу, …

Швајцарски медији: Александар Вучић је мафија, Дијана ухапшена због…

Швајцарски медији: Александар Вучић је мафија, Дијана ухапшена због…

Под насловом “Зашто Челична Лејди треба да остане иза решетака”, “Der Bund” и “Tagesanzeiger”, швајцарска …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *