понедељак , 21 септембра 2020

НАПРЕДНИ БЕЗМОЗГАЋ! Кандидат СНС за Заштитника грађана након 13 година студирања завршио са оценом 6

0
(0)

Како Инфо журнал сазнаје кандидат Српске напредне стране за Заштитника грађана, Зоран Пашалић, студирао је пуних 13 година и на крају завршио са оценом 6.73! Неко после толико година студирања, за ту позицију би најмање требао да има оцену 10.

Ово је још један у низу начина уништавања државе који СНС приређује грађанима Србије. Погрешни људи на погрешним местима. Систем не може да функционише баш због оваквих неподобних политичких каријериста. Ово је срамота за Србију, какву до сада није доживела.

Српска напредне странка (СНС), Социјалистичка партија Србије (СПС) и Покрет социјалиста (ПС) предложили су Одбору Скупштине Србије председника Прекршајно апелационог суда Зорана Пашалића за заштитника грађана, речено је агенцији Бета у парламенту.

У образложењу је наведено да Пашалић поседује више од 10 година радног искуства на правним пословима који су од значаја за обављање послова из надлежности заштитника грађана, да поседује високе моралне и стручне квалитете, као и запажено вишегодишње искуство у области заштите права грађана.

Одбор ће у петак одржати седницу на чијем дневном реду је разматрање пристиглих предлога кандидата за заштитника грађана. Међу предлозима су и три предлога опозиционих странака: ДС и СДС предложили су вршиоца функције заштитника грађана Милоша Јанковића, СРС Екатарину Маринковић и ДЈБ функционера тог покрета Војина Биљића.

ИНФО ЖУРНАЛ

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Напредни кретени позајмљују 800 милиона € да праве великоалбански аутопут док се гладни српски радници самоубијају!

0 (0) „Ауто-пут од Ниша преко Мердара до Приштине, који ће Србија да гради заједно …

Ја хоћу живот, бољи живот …

0 (0) Без коментара. Да ли је овај текст користан? Кликните на звезду и оцените! …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *