Николићу, честитам победу на изборима догодине!

Николићу, честитам победу на изборима догодине!

0
(0)

Да честитам пре Меркелове и Керија, да се упишем и ја у листу оних који су знали на време: Томислав Николић је апсолутни победник на изборима за председника Србије 2017. године! А да то није далеко од истине уверава ме и његова тврдња, као човека склоног пророчанствима и гледању у соц од кафе, да би волео још један мандат „јер носи такав крст“. Више од тога, у чврстом уверењу о Николићевој доживотној устоличености на челу јадне Србијице држи ме чињеница да „цензус опозиција“, која се „кроз иглене уши“ убацила у парламент, нема личност која није морално и политички истрошена и која код просечног гласача не изазива мучнину.

Трпајући под тепих све срамоте којима нас је представљао у свету, од „жутих људи који пију воду са Мораве“ до гледања у шољу са некаквом турском старлетом, Николић без трунке срама и без икаквог повода започе председничку кампању објављивањем компилације државничких посета и сусрета које је за време свог председниковања, и то о нашем трошку, уприличио по свету. И нека је, бар се Драгица напутовала! А онда му на ум паде Тито, његов доживотни колега познат по склоности ка лову, те искамчи од некаквог Ловачког савеза Србије да му доделе ордење.

Тако српска стварност свакодневно потврђује да „од горег увек има горе“, и да ће нам, готово сигурно и без неизвесности, Николић бити на грбачи до 2022. године. Какви су нам лидери опозиције али и домаћа увлакачка елита, не би чудило да Николић, навикнут да полаже некакве скаламерије у рупе у земљи путем којих комуницира са богом, на председничке изборе изађе сам са својим одразом у огледалу, иако се у његовом случају, тај одраз у огледалу не би видео.

И неће Николић поново бити на челу Србије зато што је харизматичан и државнички успешан већ зато што другог кандидата нема. Опозиција је, укрупњена колико су им сујете дозвољавале, једва прешла цензус на парламентарним изборима, који су били својеврстан референдум против Николићевог вечитог заменика Александра Вучића. Како ли ће јадни на председничке изборе и кога ће да поставе за, ако имају мрву памети, заједничког кандидата?

Сетите се само тих лица која већ 15 година трпимо, финансирамо и из очаја гласамо – Чанак, Шешељ, Тадић, Чеда, Рашковић Ивић, Пајтић, Мићун, Живковић, Обрадовић, Радуловић… Разједињени нерадници, мегаломани и сујетни безрепаши, којима је био довољан један урокљиви поглед америчког амбасадора па да се за три сата у изборној ноћи уједине! Па што се, бедници, нисте ујединили пре избора, зар вам је слика о стварној снази ваших минорних партијица толико искривљена? И зар стварно мислите да ће после свега што нисте урадили за Србију и њене грађане неко поново да гласа за вас?

Зато, драги Срби припремите се на време, немојте да тврдите да нисте били упозорени – Томислав Николић је апсолутни победник председничких избора који ће бити одржани следеће године! Не зато што је најбољи, чак је гори и од Мићићке, Предрага Марковића, Војислава Михајловића и Милана Милутиновића (од Тадића није), већ зато што су могући противници гори од најгорег.

Данашњу опозицију, још увек незаказани председнички избори 2017. године, враћају тамо где је стала 5. октобра 2000. и на питање које нам је све време кампање за те изборе постављала: „Ко сме да вас погледа у очи!“

Б. Живанчевић – Вести

фото: Танјуг

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Тома кука у СНС: Немојте смењивати мога сина Радомира!

Тома кука у СНС: Немојте смењивати мога сина Радомира!

0 (0) Експредседник се распитује у врху СНС да ли ће заиста његовог Радомира да …

Без Николића на рођендану СНС: Тома, ко то беше?

Без Николића на рођендану СНС: Тома, ко то беше?

0 (0) Новинар Данаса Божидар Андрејић изјавио је да га није изненадио недолазак на прославу …

2 Коментара

 1. Ozbiljno komentarisati, ne tekst, nego pojavu grobarskog referenta na čelu, pa makar, i uništene Srbije, zaista, ne da nema smisla, nego nema mesta ni satiri!! Svi koje su njih dvojica okupili u SNS su za hospitalizaciju!!

  Ozbiljno komentarisati, ne tekst, nego pojavu grobarskog referenta na čelu, pa makar, i uništene Srbije, zaista, ne da nema smisla, nego nema mesta ni satiri!! To što je on, u Srbiji postao to što jeste, govori samo da je deo zdravstvene struke u Srbiji totalno zakazao. Govori da neuropsihijatri nikada nisu znali, ili nisu hteli, da obavljaju časno i pošteno svoj posao!!! Što se mene tiče, prvo bih podnela tužbu protiv svih koji imaju zvanje psihijatra ili psihologa!! Oni ili nisu ni malo stručni ili namerno nikada nisu ozbiljno radili svoje poslove!!! Dakle, psihijatrima i psiholozima, a i socijolozima, oduzeti i poništiti diplome. Ono što te struke nisu odradile na vreme, daleko pre pojave SNS-a, odradila su dva čoveka. Vučić i nikolić!! Ta dvojica su objedinili i na jedno mesto okupili sve slučajeve koje su ove struke, odavno, trebale da hospitalizuju i stave pod državni i društveni nadzor!!! Da su ove struke pre pojave ove dvojice stručno odradile svoj posao, sada ne bi oni, o Bože sačuvaj, krojile vlast u Srbiji!! Dakle, psihijatri, psiholozi, socijolozi imate na jednom mestu sve one koje ste trebali da hospitalizujete, pa, ako želite da spasete čast vaših profesija, a i vašu lićnu, onda sada imate idealnu priliku da, u istom momentu, o „jednom trošku“, odbranite vaše profesije i zbrinete sve one kojima je stručna pomoć neophodna!!!!

 2. Зато ће Србија на председничким изборима догодине добити новог и најпоштенијег Председника у историји.
  То је Љубиша Прелетачевић – Бели.
  Ујединимо се сви иза овог јединственог кандидата.
  Власт нас зајебава деценијама, можемо и ми њих бар једном.
  Прикажимо им суштину њихове политике, без икаквих мудровања.
  Нека победи Љубиша Прелетачевић – Бели.
  САМО ЈАКО !!!

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend