Одмах после короне извршитељи пуштени са ланца, од 1000 дин, вам праве дуг 50.000 динара!

5
(22)

За време короне држава је дозволила мораторијум на сва дуговања и плаћања, сада је то завршено и јавни извшитељи су пуштени са ланца, ових дана врше масовне наплате дугова, грађанима буквално деру кожу са леђа.

Ако имате дуговањае од само пар хиљада динара, може се десити да ћете морати да платите и неколико десетина пута више, а ево како вам удесетостручују дуг.

Ако имате рецимо дуговање од 3000 динара, извршитељи вам дођу на адресу, покуцају на врата, онако овлаш, чисто ради реда и направе записник, да на адреси, нису успели да нађу никога. Наравно, тај њихов излазак ће вас коштати плус 6000 динара, па вам је сада дуг портастао са 3000 на 9000 динара.

У записнику констатују, да је приликом следећег њиховог изласка неопходна асистенција бравара, полиције, радника за ношење ствари и превозника.

Сви који буду ангажовани у поступку наплате дуга имаће дневнице, које такође плаћа дужник, тј. дневнице полицајаца, бравара (увек иду по 2 бравара) , превозника и радника биће придодате вашем дугу. Наравно ту је и нови излазак извршитеља, тако да ће сада ваше дуговање од 3000 динара, отићи на преко 50.000.

Велики број грађана је све ово већ осетио на својој кожи, зато ако имате нека дуговања измирујте их што пре, јер су извршитељи почели буквално да рекетирају народ.

Извор: Срб Новине

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

БУНТ НАРОДА ШИРОМ ЕВРОПЕ Почела глобална револуција против маски и корона мера

4 (1) Широм Европе пооштрене су мере како би се зауставило рапидно ширење вируса корона …

„Задуживање Србије је забрињавајуће, увући ће нас у опасну спиралу враћања дуга“ (ВИДЕО)

5 (2) Председник Александар Вучић неће моћи да задржи земљу у Прањанима, јер такав поклон …

Један коментар

  1. pravdu u svoje ruke pa kom opanci kom obojci

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend