Ти и твој брате сте иначе широм света познати као људи који говоре истину…

2.4
(5)

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да му је драго што је тужилашво утврдило да он и његов брат нису имали никакав контакт нити комуникацију са власником Јовањице Предрагом Колувијом, као и да не очекује никакву рекацију јавности пошто је већ навикао на свакодневне измишљотине против њега и његове породице.

На питање новинара ТВ Прва да ли очекује било каву реакцију српске јавности тим поводом, Вучић је рекао да не очекује, као и да се са лажима и измишљотинама суочава сваки дан.

„Драго ми је што је показано да смо говорили истину. Они (СЗС) су говорили чекамо тужилаштво да каже, које је давило и гњавило и тражли су неколико година уназад код тог човека (Колувије) који је неки чудан и енергичан човек који је имао на хиљаде бројева телефона са којима разговара, наравно ниједан није наш и никада нисмо били у контакту“, рекао је Вучић.

Запитао је шта је афера Јовањица онда:

„То да смо ми радили свој посао и похапсилии оне који су се провизаконито понашали, сто ће суд рећи. Друго, шта сад ја да радим, два месеца су лагали и моју породицу стављали на ломачу, због цега? Због лажи и измишљотина“.

Вучић каже да зна како је настала та измјишљостина, али да неће да говори о томе да не би испало да правда њихове лажи.

Запитао је коме сада треба да се обрати и кога да тужи због на хиљаде насловних страни против њега поводом Јовањице и додао да не би имао ништа од тога.

Вучић додаје да мора да настави да се бори за земљу, а да они који га нападају показују само како би они радили да су на његовом месту, исто како када су пљачкали народ.

Танјуг

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ПЉАЧКА СРБИЈЕ НЕ СТАЈЕ! Бивши шеф Ане Брнабић победио на тендеру за расвету у Нишу

5 (5) Посао замене више од 23.500 „обичних“ светиљки ЛЕД светиљкама и брига о јавној …

Клан Брнабић наставља бесомучно да пљачка Србију

4.3 (6) Председник Србије Александар Вучић предложио је досадашњу премијерку Ану Брнабић за мандатара за …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend