Вучићев режим у проблему: Више од пола војника и полицајаца одбија да се вакцинише

Вучићев режим у проблему: Више од пола војника и полицајаца одбија да се вакцинише

4.7
(173)

Тренутно се врше интерна анкетирања запослених у војсци и полицији везано за предстојећу вакцинацију против короне. Иако је председник Александар Вучић најавио да ће бити обавезна за све здравствене раднике, војску и полицију резултати анкете су такви да је више од половине активних војника и полицајаца рекло да се не би вакцинисало, тек нешто више од двадесет процената је рекло да би се вакцинисало док је остатак још увек без јасног става. Остаје да се у наредном периоду види да ли ће власт извршити притисак на запослене и извршити њихову присилну вакцинацију. Међутим овакви резултати анкетирања јасно показују колики је у ствари Вучићев ауторитет у сектору безбедности.

Ако се овоме дода званични податак из истраживања које је рађено са грађанима Србије и у којима се тек петина становништва изјаснило за вакцинацију добијамо праву слику поверења које имају грађани у власт и институције Републике Србије.

Мирослав Паровић, Народни слободарски покрет

Србин.инфо

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Фајзер очекује да ће вакцина бити „трајни приход“ јер тражи одобрење за децу…

Фајзер очекује да ће вакцина бити „трајни приход“ јер тражи одобрење за децу…

5 (4) Јуче је Фајзер (Пфизер) објавио извештај о заради (надмашујући све пројекције са Вол …

НАПРЕДНИ НАРКО ФАШИСТИ истрајни у масовној дискриминацији грађана Републике Србије!

НАПРЕДНИ НАРКО ФАШИСТИ истрајни у масовној дискриминацији грађана Републике Србије!

3.4 (5) Председник Србије Александар Вучић рекао је гостујући на ТВ Пинк да ће сви …

9 Коментара

 1. Nikako da nam objasne šta fali migrantima. Zar oni nisu ljudi? Zašto ne vakcinišu njih? I šta fali romima? Zar i oni nisu ljudi? Ružna je ta diskriminacija koju ova vlast sprovodi nad pripadnicima nekih grupa.

 2. obicaj je da iza neizlecivog nekrofilnog sadiste, majmuncine, kriminalca i magarca, stoji oriuzana sila, psihopata, razbojnika i maloumnika, na svako zlo spremna.
  ni dobro dugo ne moze trajati a zlo uvek svoj put nalazi, pa jednog krapinskog neandertalca uvek je spreman drugi zameniti, cesto i gori, ko onaj udbas, koji se ko zlo ne oglasava vec se predstavlja ko mesija ,, draga moja deco, voljeni moj narode,, a za njima neobelezene masovne grobnice i dzaba leb sa nase grbace, od nase muke, suza i krvi.

  odjebite bosanci maloumni i vi sto o zlocinima svojih cutite, vi sionski mudraci, kobile sa tudjim stocnim pasosem a nas savetujete i o redu i radu instrukcije dajete, sve vas samar ceka.
  kulturu jednog naroda ne cine majmuni sa kupljenim diplomama i dotumarala stoka.
  Srbin je neko ovde utemeljen, domacin, ko postuje slavna dela svojih predaka, obicaje svoga naroda, borbu i rztve svojih junaka, svoje knjizevnike, svoje crkve i brani svoje od zveri i satane.
  sto takvih je mnogo a i deset dovoljno da za sobom ostave delo trajno a zemlju slobodnu.
  ubijali su nas sto za jednoga i sad to cini genocidni majmun i magarac a i mi se moramo nauciti dvostrukom merom vracati, jer sad su vremena mnogo opasnija od proslih.
  nasa Biblija moraju biti i Junacke narodne pesme al i Lirske. Nasa uciteljica mora biti istorija a junastvo spas od zla i satane i njegovih robova.
  milost za bliznjeg a za dotumaralog jedino surova kazna.
  Zivela Sveta Srbska Zemlja i svakom ko joj sluzi cast i hvala a od Boga srece i zdravlja.

 3. И да додам. Срби пишу ћирилицом. У србским народним песмама (епским и лирским) нема беса, за разлику од овог текста, са којим бих се, уз мала неслагања, углавном сложио.

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend