fbpx

МИТРОВИЋЕВО ВЛАСНИШТВО: Малолетнике из “Пинкових звездица” води на естрадне журке! (фото)

0
(0)

Озлоглашени медијски тајкун, Жељко Митровић, води малолетну децу из “Пинкових звездица” на естрадне журке и нико се посебно не буни. Њихове фотографије се развлаче по естрадним таблоидима, а надлежне институције, које би требало да се баве заштитом деце, намерно окрећу главу.

Да ли је малоетној деци из музичког певачког такмичења, “Пинкове звездице”, место на српским естрадним журкама? Наравно да није, али то не спречава озлоглашеног медијског тајкуна, Жељка Митровића, да их вода по естрадним журкама.

ФОТО: ВИП вести
ФОТО: ВИП вести

Узимајући у обзир чињеницу да је наша естрада сачињена махом од наркомана и елитних проститутки (ово тврде сами естрадни радници), поставља се питање зашто родитељи и надлежне институције за заштиту деце не реагују?!

Наиме, неколико “Пинкових звездица” присуствовало је прослави првог рођендана естрадне трач емисије “Премијера” која се емитује на ТВ “Пинк”. Журка је окупила “крем де ла крем” српске естраде, а употпунили су је малолетници!

Митровићева малолетна ћерка са малолетним такмичарем “Пинкових звездица” на естрадној журки (ФОТО: Горан Срданов
Митровићева малолетна ћерка са малолетним такмичарем “Пинкових звездица” на естрадној журки (ФОТО: Горан Срданов

 

Још једна малолетна такмичарка “Пинкових звездица” на журки “Премијере” (ФОТО: Горан Срданов)
Још једна малолетна такмичарка “Пинкових звездица” на журки “Премијере” (ФОТО: Горан Срданов)

 

(ФОТО: Видоје Манојловић)
(ФОТО: Видоје Манојловић)

 

водитељка “Пинка” Снежана Дакић и малолетна ћерка (ФОТО: Видоје Манојловић)
водитељка “Пинка” Снежана Дакић и малолетна ћерка (ФОТО: Видоје Манојловић)

Митровићу изгледа нису довољне елитне проститутке старије од 18 година, па је сада кренуо у продају малолетника! По свему судећу, јавна појављивања “Пинкових звездица” саставни су део робовласничког уговора који родитељи малолетне деце потписују са компанијом “Пинк”.

Наиме, поједини црногорски медији објавили су почетком јуна уговор који родитељи малолетне деце морају да потпишу са Жељком Митровићем.

Потписивањем уговора, Жељко Митровић стиче власништво над децом на период од десет година. Додаје се да раскид уговора кошта 100.000 евра!

пинк-малолетници-уговор

Посебно је интересантно што ниједан домаћи медиј није пренео фотографије овог робовласничког уговора.

пинк-малолетници-уговор1

Међутим, није овде 100% крив Жељко Митровић. Највећи део кривице сносе родитељи који су практично продали своју децу озлоглашеном медијском тајкуну чији је син убио малолетну девојчицу на пешачком прелазу, чија је љубавница и елитна проститутка пронађена мртва у хотелу “Хајат” услед предозирања кокаином, а опште је познато да је и Митровић велики љубитељ исте дроге.

Део одговорности сносе и надлежне институције које би требало да се баве заштитом малолетника, ако родитељи већ нису у стању да брину о сопственој деци!

Узимајући све наведене чињенице у обзир, чини се да Жељко Митровић убрзаним темпом ради на развијању малолетничке проституције у Србији.

Када на целу ову суморну причу додамо да Жељко Митровић у Србији послује као бели медвед под протекторатом премијера Александра Вучића, питамо се, какав нам то будућност предстоји?

 

Телепромптер.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Пинк аналитичари, квислиншки патриотизам и другосрбијанске задушне бабе

4.9 (16) Отац ми је радио у предузећу Житопродукт, Бачка Палака, већи део свог радног …

Права истина о ТВ ПИНK и Жељку Митровићу (видео)

3 (4) Жељко Митровић – Ратни профитер, наркоман, убица (СЛУГА СВИХ РЕЖИМА) – Права истина …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *