Насловна / Србија / Република Српска / Одакле ефенди Кавазовићу те силне сребреничке мајке кад их тамо у Сребреници Срби све побише?
Одакле ефенди Кавазовићу те силне сребреничке мајке кад их тамо у Сребреници Срби све побише? 1

Одакле ефенди Кавазовићу те силне сребреничке мајке кад их тамо у Сребреници Срби све побише?

СAРAJEВO – Духовни поглавара муслимана Бошњака у БиХ Хусеин Kавазовић изjавио jе данас да се напад на српског премиjера Aлександра Вучића у Поточарима ниjе смео догодити, али да та мала количина стида коjу jе он доживео ниjе ништа у поређењу са количином боли коjу годинама носе маjке Сребренице.

Уверен jе да иза, како каже, инцидента коjи се догодио премиjеру Вучићу не стоjе Сребреничани.

“Бол и туга су велики, а као што сам и казао, некад у тоj боли људи изгубе присебност, мислим да ми треба да останемо достоjанствени у нашоj боли и вери, а на муслиману jе да поштуjе свакога ко jе дошао на џеназу”, рекао jе Kавазовић уверен да су српског премиjера напали неки коjи су дошли у Поточаре, пренео jе портал Дневног аваза.

С друге стране, како jе навео Kавазовић, ако већ хоћемо казати, и та „мала количина стида коjу jе jуче могао премиjер Србиjе овде доживети ниjе ништа у поређењу с количином боли коjу маjке годинама носе у Сребреници“.

“Mислим да ће он (Вучић) ово разумети и да ће наставити у духу онога што jе казао, а то jе да се између Бошњака и Срба треба догодити помирење. Aко то буде разумео у свему овоме, биће добро, а ако не, ми ћемо наставити своjим путем, достоjанствено”, рекао jе Kавазовић, коjи jе jуче у току напада на Вучића позивао Бошњаке на мир рекавши:

“Немоjмо дозволити онима коjи су бол проузроковали да данас буду овде изнад нашег достоjанства. Oстанимо достоjанствени као муслимани, то jе наша обавеза према нашоj вери“.

Премиjер Вучић са делегациjом Србиjе jуче jе брутално нападнут каменицама по изласку из Mемориjалног центра, где jе дошао да ода пошту невиним сребреничким жртвама.

Танјуг

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Хвала вам "борци за наталитет" на ничему! 11

Хвала вам „борци за наталитет“ на ничему!

Први пут да труднице и породиље протествују (бар колико је мени познато) и то у …

Труднице и породиље данас у протестној шетњи улицама Београда 12

Труднице и породиље данас у протестној шетњи улицама Београда

Труднице и породиље, незадовољне новим Законом о подршци породица са децом најавиле су за данас …

4 Коментара

  1. Srebrenica vam je „kusur“za 92,93 I Nasera!

  2. Balije mozete samo da nas mrzite i nista vise,a posto nastavljate dalje istim metodama, srescemo se jos i ceracemo vas 🙂

  3. Сораб Сербски

    Пошаљите том вехабији, плаћеничком потурици овај снимак…
    http://www.kurir.rs/vesti/politika/video-seik-imran-hosein-u-srebrenici-nije-bilo-genocida-ne-kaznjavajte-srbe-kao-narod-clanak-1857759

  4. ефендија ђубре једно муслиманско лажљиво..треба вас све курвине синове потурчене из босне и из
    санџака протерати трајно у турску!Јебо вам пас матер алаха и мухамеда

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *