ПЕНЗИОНЕР МОРА ДА ПЛАТИ 65.000 динара за вербални деликт! Саобраћајцу опсовао премијера Вучића

0
(0)

ЧАЧАК – Прекршајни суд у Ваљеву казнио је са 55.000 динара пензионера из Горњег Милановца Ратка Јеринића (68) зато што је из комбија, у коме се налазио као сувозач, док је пролазио поред саобраћајца на Ибарској магистрали кроз прозор опсовао премијера Србије Александра Вучића, објавио је данас чачански портал Морава Инфо. Јеринић је осуђен због прекршаја Закона о јавном реду и миру са 55.000 динара, а са још 5.000 динара због тога што није носио личну карту.

Дужан је да плати и још 5.000 динара за трошкове прекршајног поступка.

Ако износ не уплати у року од 15 дана, Јеринићу прети више од два месеца затвора, јер један затворски дан кошта 1.000 динара.

Јеринић, који је пензионер са месечним примањем од 25.000 динара, 17. августа возио се у комбију Доборосава Дмитрића и седео на месту сувозача када су прошли Ибарском магистралом кроз место Љиг.

Возач Дмитрић, који је био сведок на суђењу, рекао је да је у том месту на Ибарској магистрали била гужва, да је његов сапутник нешто опсовао док су пролазили поред саобраћајца, али да „није обраћао пажњу на то“.

Саобраћајац је изјавио да га је Јеринић „вређао“ док је регулисао саобраћај и да је након тога, пошто је комби прошао поред њега, обавестио дежурну службу о том „случају“, а она је саобраћајној патроли наложила да комби са Дмитрићем и Јеринићем заустави на њиховом путу ка Горњем Милановцу и спроведе их у станицу у Љигу.

Бета

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

За цепање плаката са Вучићевим ликом казна 10.000

5 (4) Активиста и један од оснивача Локалног фронта из Kраљева Бранислав Сеничић осуђен је …

Шапчанка за вуртуелно набијање на курац Вучићевог потомства фасовала 30 дана затвора!

3 (2) Судија за претходни поступак Вишег суда у Београду одредио је притвор до 30 …

7 Коментара

 1. to nije verbalni delikt – to je atentat na vodju

 2. Искрене честитке храбром пензионеру а ти вучићу курвин сине бројиш своје задње јебем ти децу мртву

 3. ГЕСТАПО – ФАШИСТИЧКА ПОЛИЦИЈА У СЛУЖБИ ИЗДАЈНИКА СРБСКОГ НАРОДА !

 4. Па ево ја који живим у Квебеку канади како видим ову енормну казну.У месецу јуну био сам 3 недеље
  на одмору у Београду.Због велике разлике цене авио карата и то је чак преко 30% далеко ми је исплативије било да летим до и од пеште.За даље се сјајно брине агенција Геа са својим комбијима.
  У повратку из БГ на пештански аеродром возач Гее је једном руком држао волан а другом константно
  мобилни и већ је био Богу тежак.Око 9х30 ујутру по уласку у Суботицу зауставила нас је саобраћајна милиција и возач је кажњен са 5.000 рсд због телефонирања у току вожњи.
  Е сад 13 пута већа казна то значи да је педер вучић и његови дупелисци судије сорошеви плаћеници
  потпуно подивљали и нече још дуго
  александре вучићу педеру желим ти срећу лимен сандук и велику свећу

 5. U ime svih Srba, policijo, pišite prijavu onome ko je javno vređao Srbe i nazvao ih ološem, čime je učinio verbalni delikt!

  Je li bre policijo, zbog koga ti postojiš i ko tebe plaća?!?! Da li postojiš da čuvaš red i mir zbog naroda, i da li te narod za to plaća??!?! Je li bre?!?! Ovaj koji je prijavio ovog penzionera, a i oni koji su mu pisali kaznu nisu policija!! Oni su privatna policija ovoga zbog kojeg je ispisana kazna cenjenom i poštovanom penzioneru! Pa kako su privatna policija ovoga kojeg štite od naroda, neka im on iz svog džepa daje zarade, i neka skinu uniformu narodne policije!! Oni treba da budu kažnjeni i da odgovaraju zbog toga što se protivzakonito predstavljaju kao narodna policija i što nose uniformu narodne policije, kao i što lažno svedoče za klevetu!!!
  Ako kojim slučajem ovi koji se predstavljaju narodu kao narodna policija jesu u službi narodne policije, onda, pod hitno moraju da napišu prijavu ovome zbog kojeg su napisali uvaženom, čestitom i časnom penzioneru prijavu!! I to sa istom visinom kazne, i to da napišu prijavu u ime svakog građanina Srbije!! Znači oko 7-8 miliona prijava moraju da napišu tom zbog kojeg traže odštetu od poštovanog penzionera! Takođe, i njemu moraju da nagoveste, ako ne plati kaznu za svakog građanina kojeg je javno vređao uputivši im jezivu uvredu da je ološ, da dan zatvora košta 1000din, pa nek mu saopšte koliko godina mora da provede u zatvoru samo zbog te jedne uvrede svih građana Srbije!! To je samo jedna od poslednjih uvreda!! Sada retroaktivno, da mu obračunaju za sve uvrede izrečene građanima Srbije, onda retroaktivno da mu napišu prijavu za obmanu svih građana Srbije za sve vreme od kada je u politici, a pogotovo na vlasti!!! Ajde narodna policijo počni da pišeš prijave, pa narod te je zbog toga formirao i zbog toga te i plaća!! Znaš li ti narodna policijo da si ti narodu samo trošak jer ništa nikada nisi stvarao i stvorio za ovaj narod i ovu državu!! Ti si narodna policijo, ne zaboravi nikada, plod narodne volje ihtenja i ti si samo i jedino dužna da polažeš račun svom poslodavcu, a tvoj poslodavac su svi građani Srbije!! Ne zaboravi to narodna policijo; jer narod može da angažuje neke druge da ga štite i njih da plaća!! Stani narodna policijo na stranu onoga ko je protiv Srba, ali onda skidaj Srbsku uniformu i ne dolazi po zaradu kod naroda, nego idi kod onoga koga štitiš!! Nije problem narodu da se odvoji i suprostavi svakome ko podržava onoga ko štiti neprijatelje Srbskog naroda i neprijatelje Srbije!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend