СЈАШИ ВИШЕ! Живиш у нелегалном стану подигнутом на подручју културног добра а смета ти Златибор и Стаматовић?!

0
(0)

Да се прво разумемо једну ствар добри српске народе. Српска влада је пуна психопата. Један од тих психопата је и ова жена за коју нико не зна шта то конкретно ради у влади осим што се блесаво кревељи, глуми неку величину и на службеним путовањима троши гомилу народног новца на куповину гаћа и парфема. Не треба ни да чуди јер је дотична учила занат код Лабуса и Динкића. Школу и занат је испекла код оних који су Србију у протеклих деценију ипо економски и политички УНИШТИЛИ. Данас је некакава примадона Вучићевих напредњака па и то не треба опет да чуди јер су Вучићеви напредњаци састављени од политичког олоша и отпада и највећа су депонија српске политичке сцене. Та дотична напредна примадона живи у стану на Дедињу који је подигнут на месту културног добра и као такав НИКАДА не може бити легализован мада министарка то грчевито покушава. Ево шта су новинари Курира својевремно отркрили о овој напредној примадони:

„Курир” је управо оптужио министарку да „на муфте” легализује стан на Дедињу, да користи државну функцију да би озаконила објекат изграђен на месту где се то не сме – на подручју културног добра од изузетног значаја. Затим, да је у пријави за легализацију навела 118 квадрата, а у имовинској карти код Агенције за борбу против корупције 140 квадрата, а уз то је мењала податке о структури стана и начину стицања – у пријавама из 2012. стоји да је стан трособан и да је стечен куповином, а од 2014. је четворособан и стечен заједничком изградњом.

И она сада председнику општине Чајетина спочитава нелегалну градњу и свакодневно га напада што човек на Златибору хоће да нправи гондолу и побољша комплетну туристистичку понуду Златибора?! Иначе та гондола треба да се прави на ледини где нема ничега и то овом напредном кретену представља проблем?! Остаје само једно питање. Ко је већи идиот и будала? Да ли министрака Михајловић или сви ми који трпимо ово истресање напредних психопата?

Милинко Милинчић, Србија данас

——————————

ПОТПРЕДСЕДНИЦА владе и министарка грађевине Зорана Михајловић изјавила је јуче да је председник општине Чајетина Милан Стаматовић признао да на Златибору цвета нелегална градња, као и да не може или не жели да је спречи.

Она је поводом најновијих оптужби Стаматовића саопштила да управо зато Влада Србије доношењем уредбе о проглашењу Златибора као природног добра жели да сачува оно што је остало од вишегодишњег уништавања те планине. Михајловићева је додала и да не постоји приватни сукоб између ње и Стаматовића.

Танјуг

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Помоћ привреди: Вучић на почетку тврдио да „имамо паре“, сада пита – одакле

5 (8) Привредници, по свој прилици, неће моћи да рачунају на још један пакет помоћи …

ПСИХОПАТА по обичају пребацује одговорност за заразу на народ плус га терорише КАЗНАМА

3.2 (10) На предлог Кризног штаба за сузбијање заразне болести ЦОВИД-19, Влада Србије на данашњој …

5 Коментара

 1. Nije „spočitavati“ nego „prebacivati“, „prigovarati“, „pripisivati“ itd. itd. Ima gomila srpskih izraza koji nešto znače, za raliku od upotrebljenog hrvatskog „spočitavati“ koji ne znači ama baš ništa.

 2. Да човек не поверује

  Ако неко хоће нешто паметно и корисно да ради, основно правило ове диктаторске камариле је:
  1) мора да је члан СНС-а и
  2) да добије одобрење директно или индиректно од Вучића и то из следећих разлога:
  а) да им не би неко уграбио славу,
  б) да случајно неко други не би вајдио на разне начине и
  ц) ако тај хоће поштено да уради посао, онда да они не испусте прилику да вајде.
  То је моје виђење на основу њиховог досадашњег рада.

  Јер како протумачити и један њихов стил постављања њихових чланова за председнике општина, као и на све важне функције у држави?
  Нека ми неко покаже једног функционера у држави који је стручан, школован, способан, поштен и да није члан владајуће клике.
  За председнике општина постављају клинце са завршеним вечерњим школама, или купљеним дипломама који ништа у животу нису урадили и немају појма о било каквом послу, осим да се сликају у свакој прилици, брбљају неке небулозе, напамет научене песмице и ко папагаји понављају неколико реченица које им је изговорио њихов врли Господ Бог.

  Конкретно овој (министарки човече!) не бих смео да дам две кокошке да чува, јер да не помињем да са свом својом машинеријом и свим људским ресурсима не зна да кроз брдо пробије једну рупу, која се зове „тунел“, којег после морају да продубљују да би возила могла да прођу.
  То је брука светских размера.Ствар за Риплија и за Гиниса, а она и даље министарка!
  Па и Хасо у чуду пита Хусу што продубљују тунел, кад шлепери закачају горе.
  Ово ти је циркус од Владе.

 3. Sad sam video neki prilog o ovom slučaju. Izjavu u ime ministarstva je dala Aleksandra Damjanović. Šokirao sam se kad sam je video. To je ozloglašena mafijašica svih dosadašnjih režima, valjda još od Miloševića. Svojevremeno je žarila i palila po Opštini Savski venac na kojoj su na kriminalan način nadzidani milioni kvadrata stambenog i poslovnog prostora i na sumnjiv način i pod sumnjivim uslovima prodate najatraktivnije gradjevinske lokacije, uključujući i Dedinje. Njen deo posla je bio pokrivanje rešenjima svinjarija najgore vrste. U nekom trenutku su od strane „nepoznatih lica“ zapaljene zemljišne knjige Savskog venca, verovatno zbog toga što ponešto od silnog kriminala nisu mogli ničim da pokriju. Počinilac nikad nije pronadjen, a požar je brižljivo zataškan. Mislim da nema rešenja koje je ona izdala, a koje bi prošlo i površnu kontrolu. Tu ima svašta: gradjevinskih i upotrebnih dozbola bez prethodno izdatih saglasnosti nadležnih službi, falsifikata ovih saglasnosti, antidatiranih dokumenata, nekih projekata koji ne odgovaraju situaciji na terenu, što će reći neevidentiranih odstupanja, pozivanja na nepostojeće ili neodgovarajuće članove zakona, ponekad na zakone koji nikad nisu objavljeni ili su važili pre ili posle datuma rešenja, rešenja bez pouke o pravnom leku i još mnogo drugih pravnih čudesa. Sudove je čvrsto vezala za sebe mitom, tako da njena rešenja nije lako oboriti. Mislio sam da je ova spodoba već odavno u zatvoru. Umesto toga, ona sad hara po čitavoj Srbiji. Teško će se opština Čajetina izboriti sa ovako prevejanim ljudima. Aleksandra Damjanović i ministarstvo će bezočno kršiti svako njeno pravo. Siguran sam da oni znaju da su Stamatović i opština Čajetina u pravu i da će oni u svkom slučaju izgraditi ovu žičaru, pa hoće da se na vreme udenu u tu priču da bi ih reketirali, sad ili kasnije, njima je svejedno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *