Насловна / Србија / Економија / Ало бре пијанa будалетино, пензије зависе од година радног стажа, уплаћених доприноса и Пензионог фонда који сте опљачкали!
Ало бре пијанa будалетино, пензије зависе од година радног стажа, уплаћених доприноса и Пензионог фонда који сте опљачкали! 1

Ало бре пијанa будалетино, пензије зависе од година радног стажа, уплаћених доприноса и Пензионог фонда који сте опљачкали!

Београд — Милан Кркобабић, председник Партије уједињених пензионера Србије рекао је да та странка залаже за дугорочну стабилност, редовне и сигурне пензије.

Председник ПУПС-а је у Кажипрсту на ТВ Б92 изјавио да је смањење пензија дугорочно гледано добар потез који ће у будућности пензионерима обезбедити стабилност.
„У нашем програму има и нових и старих ствари, али се трудимо да има неких новитета. За пензионере је важна дугорочна стабилност, редовност и сигурност. Смањење пензија је дугорочно гледано добар потез јер је земља била близу банкрота и та смањења су биле кључне мере“, рекао је Кркобабић.

На питање ко сноси одговорност за довођење Србије у ситуацију близу банкрота, лидер ПУПС-а је рекао:

„Сви ми у Србији сносимо одоговорност, то је транзициони процес“.

Упитан зашто је рекао да „ако не победи Вучић, заборавите пензије“, Кркобабић је затражио да се прочита цела његова изјава која гласи: „Пензија ће бити редовна и сигурна само ако ова партија буде имала довољан број својх представника, а коалиција на челу са Александром Вучићем, добије мандат да влада. У противном, џаба ћете чекати поштара“ и додао:

„Речено је поштара, а не да заборавите пензије. Ову државу води влада, а њу води челни човек, ми желимо ефикасну државу, а само таква држава може да гарантује редовне пензије. Једини човек који каже немојте да гласате за мене или коалиционе партнере, једини који каже гласајте за себе, за своје пензије, а висина пензије зависиће од наставка реформи, европских интеграција…“.

Кркобабић је нагласио и да су пензије смањене само једном делу пензионера и да има оних којима пензије нису смањене већ су им повећане и додао „наравно да ће пензије бити враћане на онај ниво пре смањења“.

Б92

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Пензионер победио ПИО на суду, мораће да му врате све покрадене пензије! 11

Пензионер победио ПИО на суду, мораће да му врате све покрадене пензије!

Пензионер из Бачке Паланке победио је на суду ПИО фонд, а према овоме, држава мора …

УСПВЛС: Судови пресуђују враћање отетих пензија 12

УСПВЛС: Судови пресуђују враћање отетих пензија

“У овом тренутку постоји неколико пресуда основних судова у Србији којима су захтеви оштећених пензионера …

3 Коментара

  1. Bice nam vracene, ali posthumno, bitange jedne! Ovo je horor drzava koju vodi horor vlast vec desetine godine!

  2. Pa glasajte ponovo za vucica i ostale izdajnike i lazove koji samo rade za zapad i svoj djep ,,,ali to je na kraju izbor srpskog naroda !!!!

  3. Ovaj bednik, kao i ostali bednici na političkoj sceni, brani neodbranjivo. Ova vlada uopšte nema legitimitet jer ne bi prešli cenzus da su ljudi znali za koga i za šta glasaju. Od priče protiv BUS PLUS, protiv EU i protiv NATO, do ojačavanja BUS PLUS i bezuslovne kapitulacije pred zahtevima EU i NATO. Od priče o socijalnoj pravdi i stabilnosti cena i penzija, do smanjenja plata i penzija, i povećanja poreza i povećanja cena struje i goriva. Od priče o borbi protiv korupcije, kriminala i tajkuna, do zastarevanja slučaja Stanka Subotića Caneta, do Krića na listi SNS i do rađanja novih tajkuna.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *