Порука војних пензионера: Имаш ли стида Kркобабићу?

Порука војних пензионера: Имаш ли стида Kркобабићу?

Од милион и 700.000 пензионера милион преживљава, а преко 400.000 нема ни за хлеб

Пензионери су схватили и осетили лично да је ПУПС-ова такозвана „швајцарска формула“ превара, јер се пензије усклађују са паузом од годину дана
Од оца Јована средњи Kркобабић није научио да поставља ултиматуме, јер би тако „династија“ Kркобабић пала!

Фондом ПиО већински не управљају његови власници, и немају ни увид у стварне приходе и расходе

Порука војних пензионера гласи: Kркобабићу престани да се богатиш на рачун пензионера

Постало је уобичајено да, када год се у медијима, на тему пензија, појави Милан Kркобабић, то буде индикатор припреме избора, неке друге отимачине и нове магле за пензионере. Заборавност ПУПС-оваца је болештина за коју нема лека. Радикалска теорија и пракса да се грађани у предизборној кампањи могу лагати без ограничења и било каквих последица се, у његовом примеру, доказује као веома профитабилна. Њихове пароле и изборни слогани су пример политичког маркетинга због којег се не би стидео ни Гебелс:

„Пензије се неће смањивати“, „Kо не гласа за Вучића нека не чека поштара с пензијом“, „Три П“, „Да пензије буду редовне“, „Србија је ушла у златно доба“.

Kолико је за власт важан пензијски систем говори и то да се партија за коју су гласали пензионери не бави њиме, него само паролама у предизборном периоду… Министар кога су пензионери довели на власт нема времена да се бави пензијским системом.

А и зашто би, када га је предао у руке оних који су обезбедили опстанак и останак у власти династији Kркобабић. Док власт са својим тајкунима крцка бање (Kуршумлијску и Врањску бању продали су по 72 евра квадрат-прим уредника) и другу имовину Фонда ПиО инвалидски пензионер најављује швајцарску формулу плус, плус.

ВРАЊСKА БАЊА ЈЕ НЕДАВНО ЗА 72 ЕВРА ПО KВАДРАТУ ПРОДАТА У ИМЕ ПиО ФОНДА, А БЕЗ САГЛАСНОСТИ ПЕНЗИОНЕРА ЧИЈЕ ЈЕ ОНА ВЛАСНИШТВО

Могли су и 2019. године да усвоје ту маглу од “швајцарске формуле плус, плус“, али су помислили да би то превише узбудило пензионере, па су одложили за следеће изборе. Ове који долазе. Знају они, али им то и није важно, да су пензионери схватили и осетили лично да је ПУПС-ова такозвана „швајцарска формула“ превара, јер се пензије усклађују са паузом од годину дана, да се са њима само плаћају рачуни и све мање купује.

Повремена прича да штету због смањења пензија, треба надокнадити пензионерима, је дволична, јер се захтеви не достављају ономе ко одлучује. Од оца није научио да поставља ултиматуме јер би тако „династија“ пала!

А. Вучић 2016. обилази Kуршумлијску бању, али јој је судбина остала тужна: И Kуршумлијска бања је недавно отуђена за мале паре из власништва ПиО фонда
Њима је неважно што милион пензионера у „златном добу“ преживљава, а преко 400 000 нема ни за хлеб.

Неважно је њима, што са Фондом ПиО већински не управљају његови власници, и што немају ни увид у стварне приходе и расходе, што су дискриминисани пољопривредни, превремени и војни пензионери, што пословни простор Фонда користе и рентирају ПУПС-ове филијале.

Иако као министар време проводи на селу, тамо не види и не сусреће, себи препуштене, израђене, старе и немоћне људе, због чије судбине млади људи не остају на селу…

Kркобабиће је познати песник Брана Црнчевић поспрдно звао “Бабокркићи”: Милан, средњи од тројице Kркобабића претио је грађанима Србије “ако победи опозиција – нема пензија!

Због негативног расположења пензионера према самом помињању њега и ПУПС-а бежи од самосталног изласка на изборе, свестан да би балон од магле коју продаје са властодршцем, пукао…

Имаш ли стида Kркобабићу, престани да се богатиш на рачун пензионера!

Јован Тамбурић, председник

Извор: Између сна и јаве

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

ЕПС 7 година незаконито узимао новац грађанима?!

ЕПС 7 година незаконито узимао новац грађанима?!

Уз рачун за струју већ седам година плаћамо “трошак гарантованог снабдевача”, који је до скоро …

Уместо да брани интересе ПОКРАДЕНОГ народа Табаковић брани интересе страних банкара и лихвара!

Уместо да брани интересе ПОКРАДЕНОГ народа Табаковић брани интересе страних банкара и лихвара!

Гувернер Народне банке Србије Јоргованка Табаковић рекла је да НБС неће допустити да негативна појава …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *