fbpx

Напредна лоповска банда пљачка буџет као да сутра не постоји!

0
(0)

Град Београд уговорио је централизовану јавну набавку једног броја возила која ће се унајмити кроз оперативни лизинг, а највећи део њих биће намењен за потребе службеника на терену који су директно у служби грађана, саопштила је данас градска управа.

Реч је о укупно 299 возила, од којих је 291 путничко, а осам су комби возила, а добиће их центри за социјални рад, градске инспекције и јавна комунална предузећа. Та возила ће, како се наводи у саопштењу, бити коришћена и за потребе здравства, образовања и дечје заштите, послове легализације, привреду, ванредне ситуације, културу, заштиту животне средине.
Ова набавка би требало да омогући грађанима да услуге које пружају ове службе, комунална предузећа и секретаријати буду доступније, а квалитет услуга ће бити подигнут на виши степен, наводи се у саопштењу. Аутомобиле ће добити и један број културних установа, дечја и омладинска позоришта, библиотеке, спортско рекреаациони центри, Музеј града Београда као и ЦЕБЕФ.

Град Београд је иначе прва локална самоуправа у Србији која је донела одлуку да више нема аутомобиле у власништву, а за потребе Града они ће убудуће бити узимани на лизинг, наглашено је у саопштењу. То је, како се наводи, пракса и у већини земаља Европске уније, а возила ће се мењати сваких пет година и занављаће се новим.

На овај начин Град Београд ће уштедети значајна средства јер неће плаћати трошкове одржавања, резервних делова и поправки, наведено је у саопштењу.

Фонет

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Пао ти извоз и увоз за више од трећине, продаја горива за половину а порасли буџетски проходи?! Ајде не сери…

3.3 (12) Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да су приходи за јул у …

Скандал с народним парама: „Око соколово“ на половним возилима ГИМ-а!?

4.7 (12) Одборник Народне странке у Скупштини Београда, адвокат Милош Павловић, изјавио је данас да …

2 Коментара

  1. e sad ce moci otimati, pljackati, kurvinom sinu i ubici stijovicu pojacanje dati a sve u cilju nama pomagati; a ako i malo zdrava razuma neko ima valja mu bezati, preko horgosa, preko polja i sumaraka sto dalje od ove gamadi.

  2. Mislim da Srbija ima ne samo najgoru vlast, nego paleta ljudi oko Vučića su najgrdja primitivna ološ koja je mogla biti sakupljenaf

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *