Стаматовић: Министре полиције, а да питате Жељка Митровића ко је наручио и платио цртање мете на челу стрељаног Оливера Ивановића?

0
(0)

Чајетина, 11.10.2018 – Можда стварно Небојша Стефановић није обавештен, јер је тада био премлад, да је Славко Ђурувија убијен у време министровања Александра Вучића 1999. године, али зато садашњи министар унутрашњих дела и потпредседник Владе Србије савршено добро зна ко је наручио и платио Жељку Митровићу цртање и бесомучно зумирање мете на челу покојном Оливеру Ивановићу у програмима ТВ Пинк, непосредно уочи Оливеровог јавног погубљења, усред бела дана, усред (српске) Северне Митровице – изјавио је председник Иницијативног одбора Здраве Србије (ЗС) Милан Стаматовић, поводом Стефановићевог поновног бестидног бежања од одговора на питање које ЗС поставља већ девет месеци.

– Дакле, министре: Можда сте пречули, али одговорно лице ТВ „Мост“ из Звечана је већ јавно одговорило да је налог за емитовање истог ТВ спота стигао из параполитичког крила Вучићеве и Ваше Српске напредне странке, тј. из Ваше и Вучићеве „Српске листе“. А то је, пре неки дан, индиректно признала и сама „(Анти)Српска листа“… Само Ви, као највиши командант напредњачке армаде и ваш најважнији војник Жељко Митровић, још одбијате да саопштите оно на шта Вас, потпредседниче владе и докторе наука, обавезују закони ове земље! – рекао је Стаматовић, подсећајући Стефановића да члан 11 Закона о оглашавању обавезује емитера да обелодани прецизне податке о произвођачу огласне поруке и купцу огласног простора, а да се, због кршења ових законских одредби, правном лицу и одговорном лицу тог медија, изриче и заштитна мера забране обављања делатности у периоду од шест месеци до годину дана.

Имајући у виду вишак адреналина са којим је чак и сам Вучић, ничим изазван, из далеког Казахстана, хвалио и у небеса дизао Митровићев пропагандни „Имагинаријум Србија“, Стаматовић претпоставља да и даље важи „напредњачка омерта“, пошто је, више него очигледно, бивши шеф пропаганде ЈУЛ-а Жељко Митровић остао последњи бастион одбране велеиздајничког режима Александра Вучића.

Саопштење Милана Стаматовића, председника Иницијативног одбора Здравe Србијe (ЗС) у вези са својевременим зумирањем мете на челу покојном Оливеру Ивановићу у програмима ТВ Пинк.

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

СРАМОТА Син Жељка Митровића неће бити осуђен ни за непружање помоћи Андреи Бојанић!

4.1 (14) Одбрана сина Жељка Митровића опет је тврдила да је узрок несреће било претрчавање …

Стаматовић: Србима из дијаспоре обезбедити право да бирају, али и да могу да буду бирани у Србији

3.7 (3) Питање пуне заштите права Срба у региону и дијаспори, олакшано добијање двојног држављанства, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend