ИА: Дође дотле да десницу нападају носачи специјалних кофера, пријатељи господина Банане

0
(0)

Ако за десницу сматрају националисте и родољубе, нека то јавно кажу и нека обзнане својим гласачима да они, као просветљени глобалисти и заштитници међународног крупног капитала, сматрају љубав према сопственом и свим угњетеним народима на нашој планети, пропалим политичким концептом, а да сви треба да будемо сарадници и слуге њиховог квислиншког недићевског режима

ВРЕДНИ носачи специјалних кофера, пријатељи господина Банане, љубитељи доброг залогаја и капљице, конзументи томпуса , обрушили су се у својој посланици љубави на десницу и позвали грађане Србије да се одупру „мржњи коју шири десница“ и њеним „маршевима и позивима на сукобе“.

Активни сарадници свих домаћих и страних актера рушења бивше Југославије, увођења либералног капитализма и пљачкашке приватизације, која за резултат има најнижи животни стандард наших грађана, који се огледа у најнижим платама и пензијама у региону, прекомерну незапосленост, демографску катастрофу и енормно оболевање и умирање грађана, без да трепну, себе и своје савезнике не сматрају ни мало одговорним за све то.

ia

Политиканти, леви десничари, господа или другови у љубавном односу и са Марицом, критикују десницу, а не саопштавају нам ко припада десници, шта су јој данас битне карактеристике и, на крају крајева, где су они данас: на левици или десници, центру или свуда помало и нигде, осим увек уз власт и у власти (главно идеолошко вјерују савремене левице).

Када су организовали антимитинге и кордоне против опозиције, а током бомбардовања од стране NATO агресора (данас њихових пријатеља) на мостовима Београда називали Блера и Клинтона ратним злочинцима (и они су сада велики пријатељи), они су и тада били апсолутно у праву и прваци борбе за добро народа, а за ситуацију у којој се данас налазе држава и њени грађани, криви су увек они који нису на њиховој страни.

Ако под десницом сматрају националисте и родољубе, нека то јавно кажу и нека обзнане својим гласачима да они, као просветљени глобалисти и заштитници међународног крупног капитала, сматрају љубав према сопственом и свим угњетеним народима на нашој планети, пропалим политичким концептом, а да сви треба да будемо сарадници и слуге њиховог квислиншког недићевског режима.

Само нека не измишљају и не лажу, у маниру најгоре комунистичке пропаганде, грађане да било ко са деснице маршира и позива на сукобе. А какви су резултати њихове борбе за фабрике и путеве, велики стандард, економију и достигнућа – данас осиромашени грађани најбоље сами знају.

Некадашњи гигант фармацеутске индустрије „Галеника“ , најбоље сведочи о томе, а да не причамо и о заташканој афери нестанка 160 килограма прекурсора наркотика.

Родољуби се залажу само за окупљање у циљу удруженог изласка на предстојеће изборе свих грађана који деле нашу традиционалну приврженост слободи, независности и истинској демократији, у интересу нашег народа, а не страних завојевача и окупатора.

(саопштење Источне алтернативе)

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Тепић: Вучић и Дачић месецима крили упозорење САД о Слободану Тешићу

5 (24) Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић оптужила је данас председника Србије …

Ко је из БИА или МИП-а стопирао „Крушиков“ извозни посао у Јерменију и наместио га приватнику?

3.7 (6) Самостални посланик Ђорђе Вукадиновић изјавио је да је као одговор на посланичко питање …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *