Јоргованка, Пејпал је у 2015.години имао профит од 9.25 милијарди долара и заболе га за динар и твој средњевековни закон

0
(0)

Ево сад ће Пејпал да се затрчи да теби Јоргованка подноси папирологију како би могао да у Србији барата електронским новцем! Глупост и идиотизам напредних квази стручњака са купљеним дипломама је заиста без границе. Наша напредна дика на челу НБС-а поставља услове Пејпалу како ће да тргује у Србији уместо да прилагоди све потребне законе како би српски привредници и грађани могли да на Интернету продају своју робу и услуге и тако остваре приступ глобалном тржишту. 

НБС уместо да у тишини прилагоди све потребне законе и грађанима Србије омогући да без икаквих ограничења продају своју робе и услуге и то директно на глобалном тржишту поставља некакве идиотске услове Пејпалу.

Па није овде напредни идиоти реч о Пејпалу него о грађанима Србије и електронској трговини која итекако може  да буде веома озбиљан посао и извор прихода од којег могу буквално веома солидно живети десетине хиљада српских породица. 

Милинко Милинчић, Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

УДАР ДРЖАВЕ НА ДИЈАСПОРУ: Велики порези за све који примају новац из иностранства, хиљаде људи стрепи за своја радна места

4.4 (42) Међу онима који ће се наћи на удару су запослени у бројним транспортним …

НБС прави регистар свих који шаљу или примају новац из иностранства

4 (4) Београд — Банке и финансијске институције до 15. јуна морају да доставе Народној …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend