Мештани Штрпца великом радном акцијом СПРЕЧИЛИ ПОЧЕТАК ИЗГРАДЊЕ ХИДРОЦЕНТРАЛЕ! (фото)

0
(0)

Упркос одлуци скупштине Општине Штрпце из 2016 год. да се изградња хидроцентрале обуставља до даљњег, инвеститор је поново покушао да отпочне радове. Међутим, мештани су брзом реакцијом успели да спрече даље радове.

Окупљени мештани Штрпца не дозвољавају изградњу хидроцентрале

Брзом реакцијом мештана Општине Штрпце, спречен је нови покушај почетка изградње хидроцентрале!

Упркос одлуци скупштине Општине Штрпце из 2016 год. да се изградња хидроцентрале обуставља до даљњег, инвеститор је поново покушао да отпочне радове, међутим, мештани су брзом реакцијом успели да спрече даље радове.

„Радна акција“ – Спречавање почетка градње хидроцентрале

У међувремену, кренуло се са прикупљањем потписа за петицију, којом ће се сутра од одборника Општине Штрпце, као и од председавајућег члана скупштине захтевати да пониште све донесене одлуке у вези с изградњом хидроцентрала на нашим рекама и да забране било какав вид даљег уништавања наших река. Петиција је наишла на одобрење великог броја наших суграђана.

Деоницу коју је инвеститор хидроцентрале ископао багером и у коју је требало да буду положене цеви, данас су више од сто мештана Општине Штрпце здруженим снагама, уз помоћ ручног алата, попунили и вратили делимично у првобитно стање.

Деоницу коју је инвеститор хидроцентрале ископао багером и у коју су требале да буду положене цеви, данас су мештани Општине Штрпце здруженим снагама, уз помоћ ручног алата, попунили и вратили делимично у првобитно стање.

Овом акцијом мештани шаљу јасну поруку свима да је народ изричито против било какве изградње хидроцентрала на нашим рекама.

Протести ће се наставити и у наредним данима, све до потпуне забране изградње хидроцентрале.

Деоницу коју је инвеститор хидроцентрале ископао багером и у коју су требале да буду положене цеви, данас су више од сто мештана Општине Штрпце здруженим снагама, уз помоћ ручног алата, попунили и вратили делимично у првобитно стање.

Хронограф

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Ана Брнабић је припадник ЕНЕРГЕТСКЕ МАФИЈЕ која пљачка српски буџет кроз ЕПС и извлачи новац на Малту!

4.9 (11) Светска организација за природу (WWF) Адрија оценила је данас да је став премијерке …

Одржан протест против изградње минихе „Рочњак“ (видео)

5 (1) БИОСKА, УЖИЦЕ – Мештани ужичких села Стапари и Биоска протествовали су данас против …

2 Коментара

  1. Boze, ljudi, sta docekasmo!
    Da saka nepismenih smrdljivih narkomana, sizofrenicara, sadista, sidadzija, pedera, pederusa, drolja divlja po zemlji, unistava, grabi i pljacka, zdere, loce, zadrigla gomila neradnika, fukara i manijaka postavljena da izbrise Srbiju sa karte!
    Katarstrofa!
    Nepismeni i polupismeni olos, kepec pedercici, sline, impotentni sadisti, nesposobna bagra koju je slinava nacisticka bagra okupila, od najgorih najgore, i platila im da sistematski unistavaju, rugaju nam se u lice i pljuju i po zivima i po mrtvima!

  2. Bravo za slozne mestane koji se srcem brane od zelenasa! Samo sloga srbina spasava! Gospodine Mrak sve si tacno rekao za situaciju u Srbiji! Sloboda narodu,Sloboda rekama i sveokupnoj ekologiji! Vostani Serbijo!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend