Војвођанске фурунџије на тајном задатку

Војвођанске фурунџије на тајном задатку

Мада је српско руководство спречило даљу експлоатацију државних пара из покрајинског Фонда за развој, преко кога су тајкуни плаћали рекет Бојану Пајтићу и војвођанској политичкој елити, многи покрајински секретари већ сада виде себе као министре у будућој влади неке сепаратистичке псеудодржаве

Арпад Нађ

Бојан Пајтић и Душан Бајатовић у тајном договору формирају паралелну службу безбедности која треба у Војводини да буде пандан безбедносно информативној агенцији (БИА). Траје тајни договор Бојана Пајтића, Душана Бајатовића и Драгослава Петровића да по сваку цену и у најкраћем року морају да затресу политичку ситуацију у Војводини док се српско руководство на челу са Томом Николићем и Ивицом Дачићем бави са Косовом.

Паралелна служба безбедности на челу са бившим начелником БИА Сашом Вукадиновићем навелико ради на врбовању кадрова бивше покрајинске ДБ, а у свему томе им јако смета и омета их у остварењу циљева начелник БИА за Војводину, Александар Гак.

Бајатовић намерно ради на рушењу угледа СПС-а у Војводини, тако што се неконтролисано и чобански бахато понаша на јавним местима, где пијанчи готово сваке ноћи, и музици оставља од 2.000 – 3.000 евра, а посебно се размеће у локалима аутономашких тајкуна. Бајатовић је иначе без дозволе запослио у Србијагасу око 260 људи…

Како би запослио све те људе, он је морао да оснива нове секторе и то без било какве дозволе Управног одбора “Србијагаса” и Министарства енергетике.

Већина тих људи су блиски Бајатовићу. Самостално је формирао Сектор унутрашње контроле, који је поверио тим људима. Генерални директор “Србијагаса” није штедео ни када су у питању уговори о делу, по којима неки примају 125.000 месечно.

Ако се узме у обзир његова плата у Србијагасу од 17.000 евра месечно и директорска плата у оквиру Банке за принудну наплату код грађана од 6.000 евра месечно и ових 260 који су запослени без дозволе по Бајатовићевој тарифи од 8000-13.000 евра, онда је јасно зашто овај пајац и пијани ноћни циркузант са подбулим лицем банчи сваке ноћи до зоре без женске пратње, узвикујући пароле за неупућене будале и гладну сиротињу жељну јефтиног позоришта које пружа ова држава.

Бич Бајатовићевог лошег понашања осетило је руководство СПС-а у Бачкој Паланци и Беочину, где су избачени из власти тако да општински одбори сматрају да је главни кривац за овакво стање “чобанско понашање председника покрајинског одбора СПС-а Душана Бајатовића”!

Бојан Пајтић и Душан Бајатовић убрзано раде по задатку стране службе да се Војводина што пре одвоји од Србије – где Пајтић и Бајатовић отворено нуде по 2.700 евра сваком грађанину који гласа за отцепљење Војводине.

Структуре власти, односно службе у Србији су пронашле начин и модалитете како су вађене паре из покрајинског Фонда за развој, као и тајног фонда у који су Боровица, Матијевић, Костић, Гајић и остали уплаћивали рекет Бојану Пајтићу и Душану Бајатовићу за сепаратизам. Бајатовић се свакодневно хвали најужем руководству покрајинског одбора СПС-а да Ивица Дачић не може да га смени, јер он сада као богат човек може све да излобира и исфинансира па и да добије место председника СПС-а Србије. Покрајински секретари који себе виде као министре у будућој покрајинској влади, јавно коментаришу по граду да Пајтић наређује Саши Вукадиновићу да формира досије за све по њега опасне грађане Војводине који угрожавају његову сепаратистичку концепцију.

Да је српско руководство схватило озбиљно ситуацију, био је прави потез што је укинута Развојна банка Војводине која је служила искључиво за пљачку од стране Бојана Пајтића, Душана Елезовића и Душана Бајатовића са њиховим тајкунима попут Боровице, Гајића, Матијевића, Аце “Дијагонале” и осталих. Та банка је била непресушни резервоар одакле су поменути црпили средства за лично богаћење и остваривање своје сепаратистичке концепције која је укључивала и стварање тајне армије.

Супруга Бојана Пајтића, Весна Болидовски, на колегијуму Клиничког центра Војводине све чесце се жали директору Драгану Драсковицу да у задње време не може да препозна свог супруга који је огрезао у мржњи према Драгану Ђиласу у коме он види свог супарника и тврди како Бојан Пајтић тражи начин како под хитно да отера Горана Јешића из покрајинске Владе и ДС-а.

Јешић је то схватио, и жали се, по причању његове мајке, сарадницима у Инђији да је јако погрешио што је отишао да подржи Бојана Пајтића, јер тек сада види каква је Пајтићева концепција, и зашто га је он позвао и поставио на место потпредседника Извршног већа Војводине.

Саша Вукадиновић неуморно ради на формирању досијеа свих покрајинских секретара, па је од Пајтића захтевао да му се омогући набавка опреме за тајно снимање и прислушкивање, тако да је већ обавио контакте са компанијама и агенцијама које се баве том делатношћу, на основу својих ранијих веза док је прислушкивао појединце из садашње власти Србије по наређењу Бориса Тадића.
И његов коментар је да се осећа издан од Бориса Тадића и руководства ДС-а за које је радио ствари које санкционише кривични закон Србије.

Све прогресивне снаге које су за јединствену Србију осуђују понашање Пајтића, Бајатовића и Драгослава Петровића што може свако прочитати на бројним страницама интернета и готово свакодневно се јављају људи из Србије који ово коментаришу и осуђују овакво понашање наведене сепаратистичке клике тражећи да се предузму одређене законске мере док све не буде касно.

Грађани Србије и Војводине не могу да схвате подмукло и непријатељско понашање Бојана Пајтића када је за време боравка целокупне државне делегације у Бриселу отишао са министром спољних послова Мађарске на поклоњење и отварање спомен плоче у Телецкој код Сомбора, мађарским фашистима – Хонведима који су Србе и Јевреје клали по улицама Новог Сада и многих места у Бачкој и бацали под лед на Тиси и Дунаву, а посебно интелектуалну елиту за време новосадске рације 1942. године и који су главног злочинца Шандора Кепира, који је то наређивао чували у судници Будимпеште пре пар година.

Лазар Пајтић, отац Бојана Пајтића, рођен је у Сенти а радио је као православни свештеник у Надаљу, и који је због познате афере са кумом Мађаром у сексуалном клинчу када га је затекла супруга изгубио глас, био распопљен (избачен из СПЦ), после кратког рада на стоваришту дрвне индустрије “Шипад”, а код кума у Сенти одлази у Мађарску где у Сент Андреји у парохији ради као шофер и из мржње ступа у везу са мађарском обавештајном службом за коју није само он радио већ је и сина Бојана, као студента права повезао са задатком да шпијунира.

Честити чланови руководства ДС-а Војводине су у немилости Бојана Пајтића, ако немају хомосексуалне и лоповске склоности, и сви добро знају зашто не могу да напредују.

Настране склоности Бојана Пајтића су наследне од оца Лазара, што знају и његова мајка а и супруга која је лекар, и више и не живи са њим, као што и Бојанова мајка не живи са његовим оцем, а те склоности је Бојан Пајтић посебно потврдио када је као правник из облигационих односа одбранио докторску тезу о разводима брака код истосполних супружника, па и не чуди тако велико пријатељство Пајтића и Душана Бајатовић,а који су познати у новосадским интелектуалним круговима као “Миленијум гејови”.

 

Таблоид

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Основан Војвођански фронт

Основан Војвођански фронт

Лига социјалдемократа Војводине (ЛСВ), Војвођанска партија (ВП) и Демократски савез Хрвата у Војводини (ДСХВ), потписали …

Душан Бајатовић: НАЈСKУПЉИ ПОЛИТИKАНТСKИ ПАРАЗИТ

Душан Бајатовић: НАЈСKУПЉИ ПОЛИТИKАНТСKИ ПАРАЗИТ

Политичка и радна каријера Душана Бајатовића описане су у закону о борби против организованог криминала. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *